Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Καμμένος: Φώφη βάλε στην άκρη τον Βενιζέλο κι έλα μαζί μας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου μετά την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα έβγαλε πολλές ειδήσεις, αλλά κυρίως έδωσε το στίγμα με το οποίο θα κινηθεί από εδώ και πέρα η κυβέρνηση συνεργασίας των δυο ηγετών.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας σε συνομιλία που είχε το βράδυ της Κυριακής είχε πει ότι το κυβερνητικό σχήμα μπορεί να αυγατίσει και με άλλους βουλευτές.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “η Φώφη Γεννηματά δεν έχει λόγο να απολογείται για τον Ευάγγελο Βενιζέλο” και πως “οι ΑΝΕΛ είμαστε ένα δημοκρατικό κίνημα, ενσωματώσαμε ένα μεγάλο κομμάτι του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι η χρυσή ευκαιρία: να απομονωθούν τα βαρίδια και με τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης αυτή η κυβέρνηση”.

Σε ερώτηση αν θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, απάντησε ότι: “Αυτά τα αποφασίζει ο Πρωθυπουργός”.

Για τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία της Κουμουνδούρου, είπε: “Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό για να αρχίσουν οι διαδικασίες εντός της ημέρας και αύριο ή την Τετάρτη το πρωί θα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση προοδευτική που θα συνεχίσει το έργο έξι μηνών. Ελπίζω οι βουλευτές να αντιληφθούν το μήνυμα του λαού για εθνική ομοψυχία. Ελπίζω να στηρίξουν την κυβέρνηση που επέλεξε ο λαός”.

Και συνέχισε εξαπολύοντας επίθεση στον Μάρτιν Σουλτς: “Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με την ακροδεξιά και πρέπει να το καταλάβει αυτό”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε