Τετάρτη, 17 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Κατερίνα Λάσπα, οι drag queens και η ενόχληση στο ΠΑΣΟΚ

Η Κατερίνα Λάσπα, οι drag queens και η ενόχληση στο ΠΑΣΟΚ

Προβληματισμό και ενόχληση έχει προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ ο θόρυβος που ακολούθησε τις δηλώσεις της Τομεάρχη Εθελοντισμού του κόμματος, Κατερίνας Λάσπα όσον αφορά στην εκδήλωση που έγινε στην Θεσσαλονίκη με drag queens να διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά. 

«Το ΠΑΣΟΚ σέβεται τα δικαιώματα όλων», τόνιζαν στο newsit.gr πηγές από την Χαριλάου Τρικούπη μετά τα σχόλια της Κατερίνας Λάσπα και την οργή της στα social media για τις drag queens που διάβασαν παραμύθια σε παιδιά και γονείς, στη Θεσσαλονίκη.

Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι στην εκδήλωση παρέστη στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στον τομέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ΛΟΑΤΚΙ+ αλλά συμπλήρωναν πως δεν παραγνωρίζεται ότι ίσως είναι θέμα που κάποιους τους προβληματίζει.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Παρασκευή το Thessaloniki Pride και οι «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» διοργάνωσαν εκδήλωση στην οποία drag Queens, διάβασαν ιστορίες σε μικρά παιδιά, μια πρακτική που συνηθίζεται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό.

Από τις αντιδράσεις ξεχώρισε αυτή της Κατερίνας Λάσπα η οποία είναι και τομεάρχης Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Σε ανάρτηση της, αποκάλεσε «αθλιότητα» τη συγκεκριμένη εορταστική εκδήλωση προσθέτοντας πως «ο καθένας ας κάνει ότι θέλει στον εαυτό του. Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις