Πολιτική

Η μάχη των… τάσεων στον ΣΥΡΙΖΑ – Μαραθώνια Πολιτική γραμματεία, αναβλήθηκε η Κ.Ε.

Αναβλήθηκε για τις 5 και 6 Οκτωβρίου η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η οποία επρόκειτο να συνεδριάσει την ερχόμενη Παρασκευή. Αυτό αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Τρίτης (18.09.2018) και τελείωσε αργά το βράδυ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην συνεδρίαση έγινε απολογισμός της ΔΕΘ όπου τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος κατέληξαν ότι η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς χαράχθηκαν με ευκρίνεια οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκε ακόμα το στίγμα που θέλει να δώσει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις κάλπες για την Ευρωβουλή. Οι πληροφορίες λένε ότι  τα στελέχη της Γραμματείας δεν μπήκαν στη συζήτηση για ονόματα καθώς θεωρήθηκε ότι είναι ακόμα νωρίς για κάτι τέτοιο.

Το επόμενο διάστημα θα έχει πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κυβερνών κόμμα αφού στην ΚΕ θα δοθεί μάχη μεταξύ των τάσεων για το ποιος θα καταλάβει τις περισσότερες θέσεις στην Γραμματεία, δεδομένου ότι τα μέλη θα μειωθούν σε 21 από 27 μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος και τον Γραμματέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ο Τσίπρας «χτίζει» κόμμα χωρίς τα βαρίδια του ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοινώνει όργανα «σφιχτά» και ευέλικτα
Σφιχτές δομές και συνέδριο μετά τις εκλογές σχεδιάζουν στην Αμαλίας, με τον πρώην πρωθυπουργό να βγαίνει ξανά μπροστά και να αποφεύγει μοντέλα που θυμίζουν τις εσωτερικές (αν)ισορροπίες της Κουμουνδούρου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 14
Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καταφεύγει σε fake news ο Μητσοτάκης για να ανακόψει την πολιτική φθορά
«Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας επιδίδεται με τόση άνεση σε τόσα πολιτικά - και όχι μόνο - ψευδή, οφείλουμε να ανησυχούμε βαθιά για κάθε μέρα που συνεχίζει να κρατά τα ηνία της χώρας μας»
Μαρία Καρυστιανού 8
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου – «Εκλογές το 27, είμαστε μαραθωνοδρόμοι»
Ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως» στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο 48
ΝΔ: Μαρινάκης, Παπαστεργίου, Ρωμανός ανάμεσα στα πρώτα ονόματα των ψηφοδελτίων – «Μπαράζ» περιοδειών από γαλάζια στελέχη
«Πρόκειται για ένα μαραθώνιο δρόμο μέχρι τις εκλογές του 2027» δηλώνουν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι σε αυτόν τον αγώνα θα μετέχει συντεταγμένα όλη η ΝΔ
Μητσοτάκης σε εκδήλωση για τη λειτουργία του gov.gr 11