Πολιτική

Η μάχη των… τάσεων στον ΣΥΡΙΖΑ – Μαραθώνια Πολιτική γραμματεία, αναβλήθηκε η Κ.Ε.

Αναβλήθηκε για τις 5 και 6 Οκτωβρίου η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η οποία επρόκειτο να συνεδριάσει την ερχόμενη Παρασκευή. Αυτό αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Τρίτης (18.09.2018) και τελείωσε αργά το βράδυ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην συνεδρίαση έγινε απολογισμός της ΔΕΘ όπου τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος κατέληξαν ότι η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς χαράχθηκαν με ευκρίνεια οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκε ακόμα το στίγμα που θέλει να δώσει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις κάλπες για την Ευρωβουλή. Οι πληροφορίες λένε ότι  τα στελέχη της Γραμματείας δεν μπήκαν στη συζήτηση για ονόματα καθώς θεωρήθηκε ότι είναι ακόμα νωρίς για κάτι τέτοιο.

Το επόμενο διάστημα θα έχει πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κυβερνών κόμμα αφού στην ΚΕ θα δοθεί μάχη μεταξύ των τάσεων για το ποιος θα καταλάβει τις περισσότερες θέσεις στην Γραμματεία, δεδομένου ότι τα μέλη θα μειωθούν σε 21 από 27 μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος και τον Γραμματέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σαμαράς για Γιώργο Λουλουδάκη: «Άνθρωπος ακέραιος, κάτι παραπάνω από συνεργάτης» – «Αντίο, αδελφέ»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «γνήσιο, αυθεντικό και ακαταπόνητο αγωνιστή της Παράταξης»
Αντώνης Σαμαράς
Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Επαφές Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη για επανεκκίνηση του GSI
Η είσοδος της γαλλικής Meridiam στο GSI και η πολιτική βούληση Αθήνας, Λευκωσίας και Παρισιού - «Η Ελλάδα θα κάνει όλα τα προβλεπόμενα για την πλήρη και ανεμπόδιστη υλοποίηση», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
Μακρόν, Χριστοδουλίιδης, Μητσοτάκης
13