Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η μάχη των… τάσεων στον ΣΥΡΙΖΑ – Μαραθώνια Πολιτική γραμματεία, αναβλήθηκε η Κ.Ε.

Η μάχη των… τάσεων στον ΣΥΡΙΖΑ – Μαραθώνια Πολιτική γραμματεία, αναβλήθηκε η Κ.Ε.
Φωτογραφία Eurokinissi

Αναβλήθηκε για τις 5 και 6 Οκτωβρίου η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η οποία επρόκειτο να συνεδριάσει την ερχόμενη Παρασκευή. Αυτό αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Τρίτης (18.09.2018) και τελείωσε αργά το βράδυ.

Στην συνεδρίαση έγινε απολογισμός της ΔΕΘ όπου τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος κατέληξαν ότι η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς χαράχθηκαν με ευκρίνεια οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκε ακόμα το στίγμα που θέλει να δώσει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις κάλπες για την Ευρωβουλή. Οι πληροφορίες λένε ότι  τα στελέχη της Γραμματείας δεν μπήκαν στη συζήτηση για ονόματα καθώς θεωρήθηκε ότι είναι ακόμα νωρίς για κάτι τέτοιο.

Το επόμενο διάστημα θα έχει πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κυβερνών κόμμα αφού στην ΚΕ θα δοθεί μάχη μεταξύ των τάσεων για το ποιος θα καταλάβει τις περισσότερες θέσεις στην Γραμματεία, δεδομένου ότι τα μέλη θα μειωθούν σε 21 από 27 μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος και τον Γραμματέα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις