Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή Γιάννη Σπανό

ΝΔ: Ενεργοποιεί πλατφόρμα για εγγραφή μελών στην εθελοντική ομάδα Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού
ΑΠΕ ΜΠΕ

Την προσφορά στα κοινά και την προσωπικότητα του Γιάννη Σπανού εξαίρει η Νέα Δημοκρατία. Ο πρώην βουλευτής Εύβοιας του κυβερνώντος κόμματος έφυγε σήμερα, Πέμπτη (15.04.2021) από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Ο εκλιπών διετέλεσε και δήμαρχος Χαλκιδέων τέσσερις φορές.

Μάλιστα, ο Γιάννης Σπανός ήταν και ο πρώτος εκλεγμένος δήμαρχος Χαλκιδέων (1975) μετά την πτώση της δικτατορίας. Ο πρώην βουλευτής «έφυγε» σήμερα, Πέμπτη (15.04.2021) σε ηλικία 82 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία της Εύβοιας.

Με αφορμή τον θάνατο του Γιάννη Σπανού από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή Εύβοιας του κόμματος Γιάννη Σπανό.

Ο Γιάννης Σπανός γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1938 και ήταν ο πρώτος αιρετός Δήμαρχος της πόλης μεταπολιτευτικά, καθώς εξελέγη για πρώτη φορά το 1975.

Click4more: Πένθος στην Εύβοια: Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Χαλκιδέων και βουλευτής Γιάννης Σπανός

Ο Γιάννης Σπανός άφησε το στίγμα του και σημαντική παρακαταθήκη στην πόλη της Χαλκίδας, όπου επανεξελέγη δήμαρχος το 1978, το 1982 και το 1995.

Αγωνίστηκε σε όλη του την πορεία με ήθος για τις ιδέες του, την παράταξη και τον τόπο του. Εξελέγη βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας το 1985, το 1989 και το 1990.

Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις