Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Η πρώτη ανάρτηση του Τσίπρα μετά τη χειρουργική επέμβαση

Η πρώτη ανάρτηση του Τσίπρα μετά τη χειρουργική επέμβαση

Εξιτήριο πήρε το πρωί του Σαββάτου (08.07.2017) από το Ευγενίδειο Νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κήλης.

Λίγες ώρες αφού έφυγε από το νοσοκομείο, ο Πρωθυπουργός έκανε μια ανάρτηση στο facebook, ευχαριστώντας όλους, όσοι του έστειλαν ευχές και κυρίως το προσωπικό του Ευγενιδείου.

 

 

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον και τις ειλικρινείς ευχές τους όλους όσοι από χθες το απόγευμα έσπευσαν να μου ευχηθούν περαστικά. Τελικά ήταν μια απλή αλλά αναγκαία επέμβαση που αποφασίσαμε εκτάκτως χθες το πρωί και σε λιγότερο από 24 ώρες επέστρεψα στα καθήκοντα μου. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους θεράποντες ιατρούς μου και το νοσηλευτικό προσωπικό που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίζουν της εμπιστοσύνης και της στήριξης μας, πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό”, έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.


Το βράδυ της Παρασκευής, τηλεφώνησαν στον Πρωθυπουργό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, και ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης. Ευχές για καλή ανάρρωση δέχθηκε επίσης από τον Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ενώ έλαβε και μηνύματα από τον Γιάννη Στουρνάρα και πολλούς υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε