Πολιτική

Μπέτυ Μπαζιάνα: Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα μετά την επέμβαση [pic]

Ο πρωθυπουργός πήρε εξιτήριο από το Ευγενίδειο, μετά την επέμβαση κήλης στην οποία υποβλήθηκε και βγήκε από το Νοσοκομείο έχοντας δίπλα του την σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Λίγο πριν τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, 08.07.2017, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βγήκε από το Ευγενίδειο όπου χθες, Παρασκευή, υποβλήθηκε σε επέμβαση κήλης.

Ο Αλέξης Τσίπρας μεταφέρθηκε εκτάκτως το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο και η επέμβαση έγινε επιτυχώς το απόγευμα, με τον πρωθυπουργό να περνάει το βράδυ στο Ευγενίδειο.

Το πρωί, λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας πήρε εξιτήριο και όπως ήταν λογικό ήταν πολλοί οι δημοσιογράφοι που περίμεναν να βγει από την κλινική.

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε χαμογελαστός και τους χαιρέτησε, ενώ στο πλάι του βρισκόταν και η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία ήταν επίσης ευδιάθετη.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 42
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα