Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Ραχήλ Μακρή στέλνει… χαιρετίσματα στην εξουσία

Η Ραχήλ Μακρή στέλνει… χαιρετίσματα στην εξουσία

“Το παιχνίδι παίζεται ακόμα”. Με αυτή τη φράση “συνόδευσε” η Ραχήλ Μακρή τη φωτογραφία αγκαλιά με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν χάνει ευκαιρία να… στέλνει χαιρετίσματα στην εξουσία. Το έκανε και στην πορεία της περασμένης Πέμπτης (04.04.2016) στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας, όταν ήταν στην πρώτη σειρά του μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας μαζί με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, τον Δημήτρη Στρατούλη κι άλλα στελέχη του κόμματος, αλλά όχι και με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που ήταν… αλλού και φώναζε το σύνθημα «μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπεί”.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Ραχήλ Μακρή επέλεξε να βρεθεί στο θεάτρο Διάνα για να παρακολουθήσει την παράσταση «Εννιά με Πέντε» που παρουσιάζουν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Και μετά το τέλος της, βρέθηκε στα παρασκήνια για να βγάλει χαμογελαστή μια φωτογραφία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και να την ανεβάσει στο Facebook. Και κατάφερε να… πάρει 14 shares και περισσότερα από 1000 like! Τη λες και viral!

 

Το παιχνίδι παίζεται ακόμα.

Posted by Ραχήλ Μακρή on Friday, 5 February 2016

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε