Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Η συγκινητική ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη μητέρα του – Η παιδική του φωτογραφία

Η συγκινητική ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη μητέρα του – Η παιδική του φωτογραφία

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχασε ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα στον κόσμο πριν από 30 χρόνια και σήμερα στην Γιορτή της Μητέρας ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπως και όλοι όσοι βίωσαν αυτή την τεράστια απώλεια νιώθουν ένα μεγάλο πόνο στην καρδιά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θυμήθηκε την αγαπημένη του μητέρα στην σημερινή γιορτή και αναφέρθηκε σε εκείνη με συγκινητικά λόγια σε ανάρτηση που έκανε στο twitter.

Μαζί ανέβασε και μια φωτογραφία του από όταν ήταν παιδί μαζί με την μητέρα του.

Επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι όσοι έχουν την ευλογία να έχουν τις μητέρες τους ακόμα κοντά τους, να μην χάνουν την ευκαιρία να τις βλέπουν όσο περισσότερο μπορούν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ξέχασε να στείλει χρόνια πολλά και στην αγαπημένη του σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Ευγενία Μανωλίδου.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στην ανάρτηση που έκανε:

«09 Δεκεμβρίου του 1993 έφυγε η μανούλα μου η Βούλα…σας ορκίζομαι δεν έχει υπάρξει ούτε μία μέρα της ζωής μου που να μήν την έχω σκεφθεί έστω λίγο και ας έχουν περάσει 30 χρόνια. Όσοι έχετε την ευλογία να έχετε τις μητέρες σας κοντά σας ακόμη, μην χάνετε την ευκαιρία να τις βλέπετε όσο περισσότερο μπορείτε. Η μάνα μας είναι απλά αναντικατάστατη.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου και στην Ευγενία που μου χάρισε δύο υπέροχους γιούς, τον Αθανάσιο – Περσέα και τον Αναστάσιο – Αλκαίο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις