Site icon NewsIT
18:46 Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Η συνάντηση της ημέρας στην Αίγινα με φόντο τα… Θρησκευτικά! [pics]

Στην Αίγινα, νησί που αγαπούν πολλά (νυν και πρώην) μέλη της κυβέρνησης. Και μια ιδιαίτερη συνάντηση έγινε το Σάββατο (27.01.2017) στο νησί του Σαρωνικού.

Ο φακός “συνέλαβε” τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου να συζητά με ένα από τα μέλη της επιτροπής διαλόγου της Εκκλησίας με την Πολιτεία, το Μητροπολίτη Ύδρας, ο οποίος έχει τη γιορτή του.

Ο υπουργός Παιδείας βρισκόταν στην Αίγινα και επισκέφθηκε τον Ιεράρχη, για να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή. Η συζήτηση, όμως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του dogma.gr δεν έμεινε μόνο στις ευχές. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις για καίρια θέματα, μεταξύ αυτών και το μάθημα των Θρησκευτικών και μάλιστα και οι δύο φαίνονταν ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση στο dogma.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version