Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Ζανέτ Τσίπρα «ξαναχτυπά»: Οι απόψεις μου εκφράζουν εμένα όχι τον Αλέξη

Η Ζανέτ Τσίπρα «ξαναχτυπά»: Οι απόψεις μου εκφράζουν εμένα όχι τον Αλέξη

Η ανάρτηση της Ζανέτ Τσίπρα στο Facebook για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο προκάλεσε αίσθηση, «έπαιξε»… παντού αλλά αυτό δεν άρεσε τόσο στην αδερφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκείνο που ενόχλησε περισσότερο τη Ζανέτ Τσίπρα ήταν πως τα… φιλοκυβερνητικά μέσα, όπως αναφέρει σε νέο της post, την φιλοξενούν στις πρώτες τους σελίδες για να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως πως θεώρησαν τα όσα έγραψε ως… γραμμή από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Click4more «Όποιος έχει θέμα με την γραμμή παραιτείται!» – Οργισμένη ανάρτηση της αδερφής του Τσίπρα κατά Τσακαλώτου

Με νέα της ανάρτηση έσπευσε να ξεκαθαρίσει, μια μέρα μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση στον ΣΥΡΙΖΑ και την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα πως πρόεδρος στο κόμμα είναι εκείνος και κανείς άλλος, ότι τα όσα είπε (η… πόρτα που έδειξε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο δηλαδή) δεν είναι θέμα… οικογενειακής σχέσης αλλά εκφράζουν την ίδια αποκλειστικά.

Στη νέα της ανάρτηση, η Ζανέτ Τσίπρα αναφέρει: «Βλέπω ότι σε σειρά φιλοκυβερνητικών μέσων έχω σήμερα την τιμητική μου. Με φιλοξενούν στην πρώτη σελίδα τους για να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι δεν έκανα καμία δημόσια δήλωση όπως δεν έχω κάνει ποτέ, όσα χρόνια ο αδελφός μου είναι πρόεδρος του κόμματος.

Στον κλειστό λογαριασμό μου στο fb έκανα μια ανάρτηση η οποία και αναπαράχθηκε. Η ανάρτηση προφανώς δεν αναπαράχθηκε ούτε επειδή είμαι μέλος της ΚΕ ούτε γιατί εξέφρασα κάτι ακραίο, αλλά γιατί τυχγάνει να είμαι αδελφή του Αλέξη Τσίπρα.

Ελπίζω τουλάχιστον, όσοι αναπαράγουν την ανάρτησή μου να αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη και ότι οι απόψεις μου εκφράζουν εμένα αποκλειστικά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις