Πολιτική

Ιερώνυμος σε Τσίπρα: Να μην υπονομεύει ο ένας τον άλλο

Κουβέντες καλά ζυγισμένες ήταν αυτές που ακούστηκαν από τα χείλη του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στον Αη Στράτη έχοντας απέναντί του τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Ιερώνυμος έστειλε σαφές μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την πρόσφατη διένεξη εκκλησίας – κυβέρνησης με αφορμή το μάθημα των θρησκευτικών λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν πρέπει να υπονομεύει ο ένας τον άλλο».

Μίλησε επίσης για την ανάγκη συνεργασίας Εκκλησίας και Πολιτείας λέγοντας: «Κύριε πρωθυπουργέ υπάρχει αναβρασμός και πρέπει να προλάβουμε. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μας. Να βάλουμε πλάτη. Δεν είναι καιρός να υπονομεύει ο ένας τον άλλο».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ.Ιερώνυμος ανέφερε πως δεν πρέπει να αφήνουμε πείσματα, «πράγματα που μας έχουν πληγώσει και μας πληγώνουν, τα οποία αν τα αναλογιστεί κανείς είναι χωρίς σοβαρότητα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό κόμβο – Θα ήθελα ο Τραμπ να βγάλει λόγο στην Ακρόπολη
Για την συμμαχία Αθήνας και Ουάσινγκτον τόνισε πως οι δυο χώρες «έχουν εξαιρετικές διμερείς σχέσεις και γεωπολιτικά το σημείο όπου βρίσκεται η Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό για τις ΗΠΑ»
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 24
«Βεντέτα» κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ: Νέα αντιπαράθεση για τα Βορίζια και τα «εγκλήματα τιμής» με αφορμή τις δηλώσεις Φλωρίδη
Κυβέρνηση: «Αρκούσε μια συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη. Έστω και τώρα, ας την πει. Ποτέ δεν είναι αργά» - ΠΑΣΟΚ: «Υπάρχουν «εθιμικές» ανθρωποκτονίες;»
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου