Πολιτική

Ημέρα της Γυναίκας: Τα πρόσωπα που διάλεξε ο πρωθυπουργός

Με απανωτές αναρτήσεις και αναφορές σε γυναίκες σύμβολα της εποχής μας αλλά και αγωνίστριες του παρελθόντος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τιμά την Ημέρα της Γυναίκας.

Ο πρωθυπουργός, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην μεγάλη απεργία των εργατριών κλωστουφαντουργίας το 1857, στη Nadia Murad Basee που βιάστηκε και βασανίστηκε από τον ISIS, στη Μάγδα Φύσσα, στην Κωνσταντίνα Κούνεβα αλλά και στις γιαγιάδες της Λέσβου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης
Ανδρουλάκης για την προ ημερησίας συζήτηση: «Θέλουν να καταπατήσουν τον Κανονισμό της Βουλής – Εγώ την Παρασκευή θα είμαι εκεί»
«Βουτηγμένος στη διαφθορά και αμετανόητος, ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη για την κατάσταση στην αγορά: Από αύριο η επιδότηση diesel, γίνονται εκατοντάδες έλεγχοι
Σε ισχύ θα τεθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και το μέτρο του fuel pass στην βενζίνη. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περισσότερες από 100 εταιρείες τροφίμων
Κυριάκος Μητσοτάκης