Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Infosolutions: Under construction… οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας! “Άφαντη” εταιρεία!

Infosolutions: Under construction… οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας! “Άφαντη” εταιρεία!

Η εταιαρία Infosolutions είχε την ευθύνη της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Μία διαδικασία που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως “μαύρη σελίδα” στην ιστορία του κόμματος, αφού το φιάσκο ήταν άνευ προηγουμένου!

Η ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας (www.infosolutions.gr) είναι “υπό κατασκευή“, ενώ την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου, το ηλεκτρονικό σύστημα δεν λειτούργησε… ποτέ, με αποτέλεσμα οι εκλογές να αναβληθούν και η Νέα Δημοκρατία να μοιάζει… “υπό διάλυση“. Τα μοναδικά στοιχεία που εμφανίζονται αν επισκεφθεί κανείς το site, είναι τηλέφωνα επικοινωνίας και μία διεύθυνση.

Φωτό από infosolutions.gr

“Άφαντη”!

Τι συμβαίνει όμως αν προσπαθήσει κανείς να επικοινωνήσει με την εταιρεία; Όπως μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του mega, στα τηλέφωνα δεν απαντάει κανείς, ενώ στα γραφεία της επίσης δεν υπάρχει… ψυχή!

Αγίου Νικολάου 48 στην Γλυφάδα είναι η διεύθυνση της εταριείας, όπως άλλωστε αναφέρεται στο “υπό κατασκευή” site. Εκεί, ωστόσο, δεν υπάρχει ούτε… επιγραφή που να δηλώνει την παρουσία της εταιρείας.

Οι δουλειές “έτρεχαν”

Παρόλο που η εταιρεία μοιάζει να είναι… ακριβοθώρητη,τα στοιχεία από την Διαύγεια δείχνουν πως είχε έντονη παρουσία στην παροχή υπηρεσιών προς το Δημόσιο -και ειδικά με το Μέγαρο Μαξίμου- την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά.

Σε σύμβαση που υπογράφηκε τον Ιανουάριο του 2014, ως πάροχος εμφανίζεται η εταιρεία των ιδιοκτητών της Infosolutions, Αθανάσιος Κλωνάρης και Ελένη Τυρμάκη και ως αναθέτουσα αρχή το γραφείο Διοίκησης και Οργάνωσης της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού. Η αμοιβή που είχε συμφωνηθεί για εργασία διάρκειας τριών μηνών, φτάνει τα 1.686 ευρώ.

Με τα ίδια στοιχεία, υπήρξε σύμβαση παροχής υπηρεσιών κι ένα χρόνο αργότερα, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2015. Ανάλογες συνεργασίες, πάντα σε σχέση με τον τομέα της πληροφορικής, υπήρχαν και με άλλους φορείς, όπως με την εταιρεία “Αττικό Παράκτιο Μέτωπο ΑΕ” τον Σεπτέμβριο του 2014, ύψους 3.000 ευρώ.

Άλλες συνεργασίες έγιναν με το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ύψους 8.000 ευρώ τον Ιούνιο του 2015, αλλά και ύψους 984 ευρώ τον Ιούνιο του 2014).

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε