Πολιτική

Ιντερνετική συναυλία της ΚΝΕ στις 17 Νοέμβρη – Ποιοι καλλιτέχνες θα συμμετέχουν

Ιντερνετική συναυλία για τα 47 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου διοργανώνει η ΚΝΕ, με τίτλο: «Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία…».

Η πρώτη lives προβολή της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, στις 21:00, στο κανάλι της ΚΝΕ στο youtube.

Μέχρι στιγμής, οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν είναι (με αλφαβητική σειρά) οι:

Ανδρουλιδάκης Μανόλης, Αντωνοπούλου Ρίτα, Γραμμένος Σπύρος, Δεληβοριάς Φοίβος, Δρογώσης Στάθης, Θηβαίος Χρήστος, Ίκαρη Βιολέτα, Κανέλλος Δημήτρης, Καράκογλου Πολυξένη, Κοινοί Θνητοί, Λούντζη Μαριλίζα, Μαγαλιός Στέλιος (Sober on Tuxedos), Μεράντζας Γιώργος, Μπαλτατζή Πέννυ, Πάχου Μιρέλα, Ρίζος Απόστολος, Τριανταφυλλίδης Κώστας, Φάμελλος Μανώλης, Χουλιαράς Θανάσης (KollektivA), Ψαραδέλλης Μάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
8
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26