Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Άφιξη Τσίπρα με χειροκροτήματα και… αστειάκια – video

Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Άφιξη Τσίπρα με χειροκροτήματα και… αστειάκια – video

Στις 16:00 ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Αλέξης Τσίπρας… άργησε “κομματάκι”.

Ήταν ήδη 17:30 όταν μπήκε ο Αλέξης Τσίπρας στην αίθουσα του ξενοδοχείου, στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας, όπου τον περίμεναν από ώρα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργοί.

Η Έφη Αχτσιόγλου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Πατήστε εδώ για να δείτε τι έγινε ενώ όλοι περίμεναν τον Τσίπρα

Μόλις ο πρωθυπουργός μπήκε στην αίθουσα, οι περισσότεροι σηκώθηκαν και εν μέσω χειροκροτημάτων των… καλωσόρισαν. Ήταν εκείνος, άλλωστε, που με την ομιλία του θα άνοιγε τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής.

Χαμογελαστός ο Αλέξης Τσίπρας κινήθηκε προς τη θέση του, δίπλα στον απερχόμενο γραμματέα του κόμματος (και εν δυνάμει υπουργό στον επερχόμενο ανασχηματισμό) Παναγιώτη Ρήγα. Πριν καθίσει, ο πρωθυπουργός αγκάλιασε και φίλησε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια κάθισε στην καρέκλα του.

Πριν καθίσει, οι φωτορεπόρτερ που είχαν… ξεροσταλιάσει να τον περιμένουν, του ζήτησαν να γυρίσει προς το μέρος τους για μερικές φωτογραφίες. «Κύριε πρόεδρε, εδώ, μιάμιση ώρα περιμέναμε για μια φωτογραφία» ακούγεται να του λέει κάποιος. Χωρίς να χάσει το χαμόγελό του, ο πρωθυπουργός απαντά: «περιμένατε πολλή ώρα».

Δείτε το video

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις