Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Καλογήρου: Ο Κοντονής λέει ανακρίβειες 

Καλογήρου: Ο Κοντονής λέει ανακρίβειες 

Να υπερασπιστεί το νέο ποινικό κώδικα που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο ίδιος ήταν υπουργός Δικαιοσύνης επιχείρησε ο Μιχάλης Καλογήρου.

Μιλώντας στο OPEN ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, είπε: «Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ευνοϊκής μεταχείρισης της Χρυσής Αυγής από τον Ποινικό Κώδικα. Δεν είμαστε όψιμοι αντιφασίστες».

Για τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα είπε ότι «έχουμε μια ιστορική απόφαση που βοηθάει πολύ την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς την δικαιοσύνη».

Click4More Σταύρος Κοντονής – ΣΥΡΙΖΑ: Το χρονικό μιας διαγραφής και το παρασκήνιο πριν την απόφαση Τσίπρα

Αναφερόμενος στον Σταύρο Κοντονή και στα όσα υποστήριξε από χθες και οδήγησαν στην διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καλογήρου είπε: «Ο κ. Κοντονής λέει ανακρίβειες και είναι εσφαλμένη η προσέγγισή του», είπε και πρόσθεσε ότι προβλέπεται η ανώτατη ποινή από 5 έως 15 χρόνια κάθειρξης. «Για όλα τα αδικήματα η ανώτατη ποινή είναι 15 χρόνια», είπε.  Υποστήριξε ότι ο νέος Ποινικός Κώδικας είναι πιο αυστηρός. Ο κ. Καλογήρου είπε ακόμα ότι: «Η Χρυσή Αυγή διατηρεί ακόμα και μετά την επιβολή ποινών το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Για να στερηθείς τα πολιτικά δικαιώματα πρέπει να είναι αμετάκλητη η καταδίκη».

Δείτε όλα όσα είπε ο Μιχάλης Καλογήρου

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις