Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Καμμένος: Και ο Ρουβίκωνας στις προπαρασκευαστικές πράξεις κατά του πολιτεύματος

Καμμένος

Μπορεί ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης να μίλησε για ακροδεξιές ομάδες που επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, αλλά ήταν ο Ρουβίκωνας τελικά. Και ο Πάνος Καμμένος, με ένα ακόμα tweet “φωτιά” κατηγόρησε την αναρχική ομάδα πως θέλει ανατροπή του πολιτεύματος.

Ο Πάνος Καμμένος, με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, στράφηκε κατά όσων φορούν κουκούλα και εκφοβίζουν εκλεγμένους. Όλοι αυτοί, έγραψε ο υπουργός Άμυνας, μετέχουν σε προπαρασκευαστικές πράξεις κατά του πολιτεύματος.

«Όποιος φοράει κουκούλα όπου και αν ανήκει όταν εκφοβίζει εκλεγμένους συμμετέχει σε προπαρασκευαστικές πράξεις κατά του πολιτεύματος όπως λέει και ο λαός μας «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». Καμία δε φορά και εισπράττει ….».

Δείτε την ανάρτηση

Καμμένος: Τι περιμένει ο εισαγγελέας;

Νωρίτερα, όταν έγινε γνωστή η πληροφορία για απόπειρα εισβολής αγνώστων στο γραφείο του βουλευτή Κατσίκη, ο Πάνος Καμμένος είχε ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα για το αδίκημα των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος.

«Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1, κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. Όλα έχουν ένα όριο» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Twitter, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ρουβίκωνας: Εμείς προσπαθήσαμε να μπούμε στο γραφείο του Κατσίκη

Η ανάρτηση έχει τίτλο: «Ρουβίκωνας: Σχετικά με την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή Κ.Κατσίκη» και αναφέρει ότι σήμερα λίγο πριν τις 10 το πρωί μέλη της ομάδας επιχείρησαν να μπουν ανεπιτυχώς στο γραφείο του βουλευτή Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα λένε ότι δεν πέρασαν την πόρτα του γραφείου και ότι γράφεται περι εισβολής και ύβρεων είναι ανακριβές. Αιτιολογούν την ενέργεια αυτή θυμούμενοι παλαιότερες δηλώσεις του βουλευτή για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για την ανταλλαγή των 8 τούρκων με τους δυο έλληνες στρατιωτικούς… (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Νίκος Βούτσης: Σχέδια αποσταθεροποίησης και αποστασίας

Συσχέτισε μάλιστα την επίθεση αυτή και στο κλίμα φόβου που επιχειρείται να καλλιεργηθεί, χωρίς μάλιστα να αποκλείει τα τελευταία αυτά γεγονότα όλων των προηγούμενων ημερών να συνδέονται με ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης του πολιτικού σκηνικού και αποστασίας στην συγκυβέρνηση.

Ο κ. Νίκος Βούτσης, συνέδεσε το επεισόδιο αυτό στο γραφείο του κ. Κατσίκη με τις διαδηλώσεις και τις επιθέσεις που δέχθηκε η Βουλής από ακροδεξιές οργανώσεις την ημέρα που συζητήθηκε η πρόταση μομφής στην κυβέρνηση από το κόμμα της ΝΔ αλλά και τα όσα άλλα επεισόδια έχουν γίνει κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας.

«Θα πρέπει», είπε ο Πρόεδρος της Βουλής «να υπάρξει πάνδημη καταδίκη και από όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου σε τέτοιες ενέργειες εκφοβισμού της συνείδησης βουλευτών, η καταδίκη αυτή θα πρέπει να είναι ρητή και ξεκάθαρη, χωρίς συμψηφισμούς και χωρίς καμία λεκτική ανοχή προς αυτές στις ακροδεξιές ομάδες που προσπαθούν να επιβάλουν ένα κλίμα φόβου». (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις