Τετάρτη, 28 Φεβ.
17oC Αθήνα

Καμμένος κατά Ιερώνυμου για τη θεραπεία από τον κορονοϊό: Πόσο Χριστιανικό! Ήμαρτον πια

Καμμένος και Ιερώνυμος

Κάποτε, ο Πάνος Καμμένος με δάκρυα στα μάτια έλεγε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πως αν του το ζητούσε θα έριχνε την (τότε) κυβέρνηση. Τώρα, ο πρώην υπουργός επιτίθεται στον προκαθήμενο της Εκκλησίας για τη θεραπεία που δέχτηκε κατά του κορονοϊού.

Ο Πάνος Καμμένος εξοργίστηκε, όπως προκύπτει από το tweet του, από το γεγονός πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έλαβε θεραπεία για τον κορονοϊό αλλά όχι και δυο νεότεροι άνθρωποι που έχασαν τις τελευταίες μέρες τη ζωή τους από τον φονικό ιό, ένας στις Σέρρες και ο γνωστός DJ, Δημήτρης Μπέλλος.

Click4more Έτσι έγινε πιο φονικός ο κορονοϊός στην Ελλάδα – Οι δυο παράγοντες που γέμισαν τα νοσοκομεία

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νοσηλεύεται για έκτη μέρα στη ΜΑΦ του Ευαγγελισμού, αφού στις 16 Νοεμβρίου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (24.11.2020) στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6 , επιβεβαίωσε ότι στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο δόθηκε θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα, όπως αυτή που δόθηκε και στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ όταν νόσησε κι εκείνος τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν 27 χρόνος από τις Σέρρες και νέος πατέρας ο DJ που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών… ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ» έγραψε ο Πάνος Καμμένος και άφησε πολλούς με το… στόμα ανοιχτό.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις