Πολιτική

Καμμένος: “Τα μνημόνια τελείωσαν – Ο Μητσοτάκης δεν έχει λόγο ύπαρξης”!

Με ανάρτησή του λίγο μετά την συμφωνία στο Eurogroup, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κάνει λόγο για τέλος της εποχής των μνημονίων.

Το Eurogroup έβγαλε… λευκό καπνό και ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρεται στην ιστορική απόφαση των ευρωπαίων ΥΠΟΙΚ.

Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Άμυνας και αρχηγός των ΑΝΕΛ μιλά για την μεταμνημονιακή εποχή, ενώ δεν παραλείπει να επιτεθεί στον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Click4more: “Έλληνες, οι προσπάθειές σας δεν ήταν μάταιες” λέει ο Γιούνκερ! Τον αποθεώνει ο Σχοινάς: “Μεγάλος φίλος της χώρας”

Χαρακτηριστικά ο συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα αναφέρει: “Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε. Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί “έπρεπε παση θυσία” να ρίξουμε την κυβέρνηση για τον Μητσοτάκη της διπλής ονομασίας γιατί πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες“.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Καμμένος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Όχι» Τασούλα σε Τσίπρα για τη δημοσιοποίηση των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών μετά το δημοψήφισμα
«Όπως ξέρετε, το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών δεν προβλέπεται στο Σύνταγμα. Είναι συνεπώς άτυπο όργανο του οποίου οι συνεδριάσεις γίνονται κεκλεισμένων των θυρών»
Αλέξης Τσίπρας και Κωνσταντίνος Τασούλας 38