Πολιτική

Καμμένος: “Τα μνημόνια τελείωσαν – Ο Μητσοτάκης δεν έχει λόγο ύπαρξης”!

Με ανάρτησή του λίγο μετά την συμφωνία στο Eurogroup, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κάνει λόγο για τέλος της εποχής των μνημονίων.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Eurogroup έβγαλε… λευκό καπνό και ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρεται στην ιστορική απόφαση των ευρωπαίων ΥΠΟΙΚ.

Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Άμυνας και αρχηγός των ΑΝΕΛ μιλά για την μεταμνημονιακή εποχή, ενώ δεν παραλείπει να επιτεθεί στον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Click4more: “Έλληνες, οι προσπάθειές σας δεν ήταν μάταιες” λέει ο Γιούνκερ! Τον αποθεώνει ο Σχοινάς: “Μεγάλος φίλος της χώρας”

Χαρακτηριστικά ο συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα αναφέρει: “Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε. Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί “έπρεπε παση θυσία” να ρίξουμε την κυβέρνηση για τον Μητσοτάκη της διπλής ονομασίας γιατί πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες“.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Καμμένος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πιερρακάκης: Τα μέτρα ακούνε την κοινωνία και δίνουν ανάσα – Απολύτως σωστή η απόφαση για εκλογές την επόμενη άνοιξη
«Στόχος να αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα - Δεν υπάρχει plan b, ο δημοσιονομικός χώρος είναι αυτός - Να έχουμε μία χώρα που δίνει το χέρι της, όχι που κουνάει το δάχτυλο»
Ο υπουργός Οικονομικών Κυριάκος Πιερακάκης στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών στις Βρυξέλλες
15
Στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Τετ α τετ με Αλ Σίσι και τριμερής με Χριστοδουλίδη – Στην ατζέντα θαλάσσιες ζώνες, Λιβύη, ενέργεια και Μονή Σινά
Η στρατηγική σχέση Αθήνας, Λευκωσίας και Καΐρου και το μήνυμα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στον απόηχο των κινήσεων της Τουρκίας στην περιοχή
Χριστοδουλίδης, Αλ Σίσι, Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: «Αντί να μου ζητήσουν συγγνώμη, ζητούν και τα ρέστα»
Σφοδρή απάντηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών - «Η αγωνία των Συριζαίων να περάσουν το 3% τους έχει οδηγήσει στον πλήρη παραλογισμό»
Άδωνις Γεωργιάδης 9
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για τα μέτρα της ΔΕΘ: «Υποσχετικές αλαζονείας και παραπλάνησης»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αποδομεί τις εξαγγελίες για μισθούς, συντάξεις και Δημόσιο και αντιπαραβάλλει το δικό του πρόγραμμα - «Στασιμότητα και διαφθορά ή εντιμότητα και πρόοδος»
Μητσοτάκης, ΔΕΘ