Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καμμένος τρολάρει Τσίπρα και Κουντουρά

Καμμένος τρολάρει Τσίπρα και Κουντουρά

Ακόμη ένα tweet μαχαιριά. Ο Πάνος Καμμένος έχει… απασφαλίσει και με κάθε ευκαιρία χτυπά ανελέητα τον Αλέξη Τσίπρα!

Στο στόχαστρο του προέδρου των ΑΝΕΛ, βέβαια, δεν μπαίνει μόνο ο μέχρι πριν από λίγες μέρες συγκυβερνήτης του αλλά και η Έλενα Κουντουρά. Ο Πάνος Καμμένος δεν μπορεί να… χωνέψει το γεγονός πως η υπουργός Τουρισμού, που εξελέγη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, του γύρισε την πλάτη και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ ο ίδιος είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Σήμερα, ο Πάνος Καμμένος δεν “χτύπησε” μια μια δήλωση στη Βουλή. Το έκανε με ένα σκίτσο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Ένα σκίτσο που τρολάρει τόσο τον Αλέξη Τσίπρα όσο και την Έλενα Κουντουρά.

Στο βάθος, το Μέγαρο Μαξίμου. Μπροστά, ο πρωθυπουργός, ακουμπά σε μια ταμπέλα που γράφει “Rooms to let” (σ.σ. δωμάτια προς ενοικίαση), ενώ η υπουργός Τουρισμού εμφανίζεται ως τουρίστρια, με σορτσάκι, σακίδιο και sleeping bag στην πλάτη.

Και από κάτω, μια φράση: “Και νέα αύξηση του τουρισμού τον Ιανουάριο”. Η αιχμή σαφής: η Έλενα Κουντουρά είναι… τουρίστας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το tweet του Πάνου Καμμένου

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάνος Καμμένος “καρφώνει” τον Αλέξη Τσίπρα. Πριν από μερικές μέρες, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ είχε χαρακτηρίσει casus belli τη στάση του πρωθυπουργού να κρατήσει στην κυβέρνηση τους υπουργούς που εξελέγησαν με τους ΑΝΕΛ και δεν ακολούθησαν τον Πάνο Καμμένο στην έξοδο.

Την περασμένη Κυριακή, δε, λίγο μετά την ανακοίνωση του Μαξίμου περί ακραίων στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, είχε ανεβάσει στο twitter, ξανά, ένα meme με τον ίδιο και τον Αλέξη Τσίπρα…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις