Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κανάλι Βουλής: Η απάντηση της Αλεξίας Κουλούρη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου

Κανάλι Βουλής: Η απάντηση της Αλεξίας Κουλούρη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου

Απάντηση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε με επιστολή της η δημοσιογράφος του καναλιού της Βουλής, Αλεξία Κουλούρη για όσα της καταλογίζει η Πρόεδρος της Βουλής.

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

Απάντηση της Δημοσιογράφου Αλεξίας Κουλούρη, στη νέα επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στους συμβασιούχους της Βουλής

«Για άλλη μια φορά η απερχόμενη Προέδρος της Βουλής, αναφέρεται στο πρόσωπο μου με ανοίκειο, προσβλητικό και απαξιωτικό τρόπο, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και χρησιμοποιώντας εκφράσεις, που δεν συνάδουν με το θεσμικό της ρόλο.

Κάνει συνεχώς λόγο για προβοκάτσια, την οποία με κατηγορεί ότι υποκινώ, προσβάλλοντας έτσι τον αγώνα περισσότερων από 30 απλήρωτων συμβασιούχων, τους οποίους η ίδια κατέστησε ομήρους.

Η μόνη αλήθεια όμως είναι, ότι πίσω από εμένα, προσπαθεί να κρύψει τις προσωπικές της ευθύνες, για την κατάσταση που έχει δημιουργήσει στη Βουλή, προφανώς υπερεκτιμώντας τη δύναμη-εξουσία- που απορρέει από το θεσμικό της ρόλο και υποτιμώντας την εύλογη αντίδραση των συμβασιούχων, που αγωνίζονται για την εργασία και την αξιοπρέπειά τους και όχι για δήθεν προνόμια.
Η κα Κωνσταντοπούλου όμως θα πρέπει να μάθει στη ζωή της, ότι οι αγώνες δεν αποτελούν δικαίωμα, μόνο όσων εκείνη υποστηρίζει.
Αν και απέφυγα συνειδητά τις εντάσεις, σεβόμενη την προεκλογική περίοδο, δυστυχώς δέχομαι δημοσίως προσωπική επίθεση για πολλοστή φορά. Φαίνεται πως η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής, θεωρεί ότι μπορεί να με πλήξει ηθικά και επαγγελματικά, λέγοντας ότι έχω πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης, λόγω της οικογενειακής μου κατάστασης.
Την ίδια στιγμή προβάλλει εαυτόν ως θύμα, κάθε φορά που άλλοι την συσχετίζουν με την οικογενειοκρατία.
Φθάνει όμως πια η υποκρισία και η λάσπη κα Κωνσταντοπούλου.
Ο παλαιοκομματισμός και ο ρεβανσισμός, δυστυχώς βρίσκουν την απόλυτη έκφραση τους στο πρόσωπό σας.
Και σας καθιστώ υπεύθυνη για οτιδήποτε συμβεί σε εμένα ή στην οικογένεια μου, εξαιτίας της ανήθικης στοχοποίησης που υφίσταμαι από εσάς. Με βαθιά θλίψη και απεριόριστη απογοήτευση».

Αλεξία Κουλούρη δημοσιογράφος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε