Πολιτική

Καρφιά Λεβέντη για Τσίπρα: Υπέγραψε το Μνημόνιο για να μην πάει φυλακή

Στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών αναφέρθηκε εκτενώς ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "Ενικός" από το Star.

O Βασίλης Λεβέντης αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπήρχε μία συνεννόηση ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Μάλιστα, όπως είπε η κα Φώφη Γεννηματά κοιτούσε συνέχεια στο κινητό της και έπαιρνε οδηγίες κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για το τι στάση να κρατήσει.

Γνωστός για τις προβλέψεις του ο κ. Λεβέντης τόνισε πως η κυβέρνηση Τσίπρα θα πέσει γιατί εάν μείνει θα υπάρξει και 4ο και 5ο Μνημόνιο, ενώ τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρα συμφώνησε τον Ιούλιο του 2015 για να μην πάει στη φυλακή.

Επανέλαβε πως η Ένωση Κεντρώων δεν επιθυμεί να μετέχει σε μία ενδεχόμενη Οικουμενική κυβέρνηση και κατηγόρησε τα άλλα κόμματα που δεν επιθυμούν μία τέτοια κυβέρνηση, τονίζοντας πως ο Τσίπρας δεν κάνει για τη δουλειά.

Τάχθηκε υπέρ της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, λέγοντας πως εάν το θελήσει ο Αλέξης Τσίπρας θα υπογράψει και εκείνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πασχαλινό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη: Να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας – Η πατρίδα χρειάζεται επανεκκίνηση
Στο μήνυμά του για το Πάσχα, ο Νίκος Ανδρουλάκης στάθηκε στο βαθύτερο νόημα των ημερών, τονίζοντας πως συμβολίζουν τη μετάβαση από την...
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης