Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κασιδιάρης σε Φίλη: “Κάτσε κάτω χοντρέ – Πήγαινε στη Μέρκελ στα τέσσερα”! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Χάος επικράτησε στην Ολομέλεια της Βουλής, με σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής να βρίζει… εν χορώ τον Νίκο Φίλη του ΣΥΡΙΖΑ, με απίστευτες εκφράσεις!

Ότι θα ήταν μία “εκρηκτική” συνεδρίαση ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο.

Άλλωστε μνημόνιο ψηφίζεται απόψε το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής. Και μάλιστα το τρίτο κατά σειρά και πλέον σκληρό για τον λαό.

Τα αίματα, λοιπόν, “άναψαν” με το καλημέρα και συγκεκριμένα όταν πήρε τον λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Τότε, ο Νίκος Φίλης του ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάποιο σχόλιο που ήταν αρκετό να πυροδοτήσει σφοδρές αντιδράσεις από τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Η Ελένη Ζαρούλια με το δάχτυλο στο στόμα τον καλούσε να… σωπάσει, ο Νίκος Μιχαλολιάκος του φώναζε να σταματήσει και με ένα απίστευτο υβρεολόγιο, ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΧΑ επιτέθηκε στον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Ηλία Κασιδιάρη να ακούγεται να φωνάζει “κάτσε κάτω χοντρέ” και “πήγαινε στη Μέρκελ στα τέσσερα”!

Σε κάποιο άλλο σημείο, βουλευτές της Χρυσής Αυγής φώναζαν στον Νίκο Φίλη “σκάσε”, “βούλωσέ το”, “κάτσε κάτω παχύδερμο” και πολλά ακόμη… “γαλλικά”…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε