Πολιτική

Κασιμάτης για Τασία Χριστοδουλοπούλου: Συγγνώμη, το αστείο δεν πέτυχε

Το σχόλιό του κατά της Τασίας Χριστουδουλοπούλου προκάλεσε δικαίως πλήθος αντιδράσεων. Και αφού ξέφυγε από τα όρια, ο αρθρογράφος της Καθημερινής Στέφανος Κασιμάτης αποφάσισε να κάνει το αυτονόητο: να ζητήσει συγγνώμη.

Την περασμένη Τετάρτη (29.03.2017) και αφού είχε γίνει γνωστό πως η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο σύζυγός της Θοδωρής Δρίτσας, έγιναν γιαγιά και παππούς αφού η κόρη τους γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ο Στέφανος Κασιμάτης σχολίασε το γεγονός, με αισχρό τρόπο προς την αντιπρόεδρο της Βουλής.

Έγραψε: «Γιαγιά έγινε, όπως διαβάζω, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και φυσικά, ο τοκετός έγινε σε ιδιωτικό μαιευτήριο, διότι, ως γνωστόν, αριστεροί είμαστε και όχι κορόιδα. Συγχαρητήρια, να τους ζήσει, να το χαίρονται κ.λπ. Όμως η χαρμόσυνη είδηση υπονοεί κάτι που κάνει το αίμα (το δικό μου) να παγώνει: για να γίνει γιαγιά η Τασία, σημαίνει ότι είναι και μητέρα! Ομολογώ ότι δεν το είχα ποτέ φαντασθεί…».

Όπως ήταν φυσικό, το σχόλιό του και κυρίως το δεύτερο κομμάτι του, προκάλεσε θύελλα δικαιολογημένων αντιδράσεων για τον τρόπο που αναφέρθηκε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυο μέρες μετά, στο σημερινό (31.03.2017) φύλλο της Καθημερινής, στη στήλη του Φαληρεύς στη δεύτερη σελίδα, ο Στέφανος Κασιμάτης ζητάει συγγνώμη, υποστηρίζοντας πως όσα είχε γράψει ήταν ένα “αστείο”.

«Αστοχία» είναι ο τίτλος και ο δημοσιογράφος γράφει: «Δεν χρειάζονται μακρόσυρτες εισαγωγές. Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για το χθεσινό σχόλιο σχετικά με την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η επιτυχία ενός αστείου (διότι αυτή ήταν η πρόθεση) εξαρτάται πάντα από την ισορροπία του γέλιου και της ενόχλησης που προκαλεί. Όταν η ενόχληση επικρατεί, τότε το αστείο έχει αποτύχει και ζητάς συγγνώμη. Αυτό συνέβη και αυτό έκανα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης σε Φον ντερ Λάιεν για το μπλόκο εφήβων στα social media: Να δημιουργηθεί ευρωπαϊκό πλαίσιο για τον ψηφιακό εθισμό νέων
«Ωστόσο, η εθνική δράση από μόνη της δεν αρκεί. Η εθνική μας πρωτοβουλία μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για αυτή τη ευρύτερη ευρωπαϊκή λύση»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Απαγόρευση πρόσβασης στα social media για ανήλικους κάτω των 15 ετών από 1.1.27 ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης με βίντεο στο TikTok και... 6-7
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε το βίντεο λέγοντας 6 - 7 και κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια που έχει γίνει εμμονή τα τελευταία χρόνια για πολλά παιδιά - Επιστολή στην Φον ντερ Λάιεν
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 116
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει μέσω TikTok το μπλόκο στα social media για ανήλικους κάτω των 15 ετών
Η ανακοίνωση θα γίνει στις 11 το πρωί - Μετά την ανάρτηση στη 1 θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου για το νέο πλαίσιο ρυθμίσεων από τους Υπουργούς Υγείας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Επικρατείας
O Κυριάκος Μητσοτάκης 33
Το Μαξίμου ζητά άμεσο «ξεκαθάρισμα» για τους γαλάζιους βουλευτές της υπόθεσης ΟΠΕΚΕΠΕ: «Γκρίνια» για την οριζόντια άρση ασυλίας
Το κλίμα είναι βαρύ και εν όψει νέων δικογραφιών που εκτιμάται ότι θα έρθουν το επόμενο διάστημα αλλά και λόγω του πολιτικού αντίκτυπου αυτής της εξέλιξης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ