Πολιτική

Κασιμάτης για Τασία Χριστοδουλοπούλου: Συγγνώμη, το αστείο δεν πέτυχε

Το σχόλιό του κατά της Τασίας Χριστουδουλοπούλου προκάλεσε δικαίως πλήθος αντιδράσεων. Και αφού ξέφυγε από τα όρια, ο αρθρογράφος της Καθημερινής Στέφανος Κασιμάτης αποφάσισε να κάνει το αυτονόητο: να ζητήσει συγγνώμη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την περασμένη Τετάρτη (29.03.2017) και αφού είχε γίνει γνωστό πως η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο σύζυγός της Θοδωρής Δρίτσας, έγιναν γιαγιά και παππούς αφού η κόρη τους γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ο Στέφανος Κασιμάτης σχολίασε το γεγονός, με αισχρό τρόπο προς την αντιπρόεδρο της Βουλής.

Έγραψε: «Γιαγιά έγινε, όπως διαβάζω, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και φυσικά, ο τοκετός έγινε σε ιδιωτικό μαιευτήριο, διότι, ως γνωστόν, αριστεροί είμαστε και όχι κορόιδα. Συγχαρητήρια, να τους ζήσει, να το χαίρονται κ.λπ. Όμως η χαρμόσυνη είδηση υπονοεί κάτι που κάνει το αίμα (το δικό μου) να παγώνει: για να γίνει γιαγιά η Τασία, σημαίνει ότι είναι και μητέρα! Ομολογώ ότι δεν το είχα ποτέ φαντασθεί…».

Όπως ήταν φυσικό, το σχόλιό του και κυρίως το δεύτερο κομμάτι του, προκάλεσε θύελλα δικαιολογημένων αντιδράσεων για τον τρόπο που αναφέρθηκε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυο μέρες μετά, στο σημερινό (31.03.2017) φύλλο της Καθημερινής, στη στήλη του Φαληρεύς στη δεύτερη σελίδα, ο Στέφανος Κασιμάτης ζητάει συγγνώμη, υποστηρίζοντας πως όσα είχε γράψει ήταν ένα “αστείο”.

«Αστοχία» είναι ο τίτλος και ο δημοσιογράφος γράφει: «Δεν χρειάζονται μακρόσυρτες εισαγωγές. Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για το χθεσινό σχόλιο σχετικά με την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η επιτυχία ενός αστείου (διότι αυτή ήταν η πρόθεση) εξαρτάται πάντα από την ισορροπία του γέλιου και της ενόχλησης που προκαλεί. Όταν η ενόχληση επικρατεί, τότε το αστείο έχει αποτύχει και ζητάς συγγνώμη. Αυτό συνέβη και αυτό έκανα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στην Κρήτη η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τα παιδιά της: Ο «Χανιώτης» που χόρεψε σε εκδήλωση του υπουργείου Τουρισμού
Η υπουργός Τουρισμού ήταν χαμογελαστή και φιλική, ενώ μετά την εκδήλωση για την «Ορεινή Ελλάδα» ακολούθησε μουσική και χορευτικά δρώμενα στο Ηράκλειο της Κρήτης
Όλγα Κεφαλογιάννη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά σε πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ για την αναμονή στο Αττικόν και τα ράντζα - «Αφήνουμε τους λαϊκιστές να εξευτελίζονται»
«Δηλαδή ο κ. πολιτευτής του Πασόκ έχει πέσει έξω μόνον 100%…(για ΠΑΣΟΚ δεν το λες και άσχημα εδώ που τα λέμε)» σχολίασε αιχμηρά ο υπουργός Υγείας
O Άδωνις Γεωργιάδης
Μαρία Καρυστιανού για Αλέξη Τσίπρα: «Δεν μπορώ την κοροϊδία, πήρε στοιχεία της ιδρυτικής μας διακήρυξης και τα παρουσίασε ως δικά του»
«Παρουσίασε ως προτάσεις του στοιχεία που είχε η ιδρυτική μας, χαμηλού επιπέδου το σχόλιο για τα περιστέρια» ανέφερε η πρόεδρος του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Μαρία Καρυστιανού
8
Αιμίλιος Χειλάκης, Ισιδώρα Ζουγανέλη, Γιώτα Νέγκα, Ιωάννα Παππά ανάμεσα στους 28 καλλιτέχνες που υπέγραψαν για το κόμμα Τσίπρα
Ανάμεσα στις υπογραφές ξεχωρίζουν αυτές του τραγουδιστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Θωμαΐδη, καθώς και του μαέστρου Μίλτου Λογιάδη - Δείτε όλα τα ονόματα
Πρόσωπα της τέχνης που υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη 118