Τετάρτη, 21 Φεβ.
14oC Αθήνα

Κασσελάκης: Δεν ζήτησα να κατέβουν οι αφίσες με τον Τσίπρα από την Κουμουνδούρου

Κασσελάκης: Δεν ζήτησα να κατέβουν οι αφίσες με τον Τσίπρα από την Κουμουνδούρου

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο έχει ζητηθεί να κατέβουν οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα από την Κουμουνδούρου. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του επιτίθεται στον Στέλιο Κούλογλου και τον κατηγορεί ότι εκτολεί εντολές του Μεγάρου Μαξίμου ενώ αποκαλεί το ΠΑΣΟΚ «βολικό».

«Εκτελώντας την εντολή Μαξίμου «σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ», το tvxs του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας, γράφει ότι δήθεν ζητήθηκε από συνεργάτη μου να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου», αναφέρει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του.

Και συνεχίζει: «Δυστυχώς, ο πρώην Πρωθυπουργός είναι τόσο σεμνός που μόνο μία αφίσα έχουμε στο κτήριο. Ίσως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες. Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη: τον άνθρωπο που δεν πλούτισε από την πολιτική, που δεν άφησε κόσμο να πεθάνει από την πείνα και έξω από νοσοκομεία εν μέσω κρίσης, που ξανάβαλε τη χώρα στις ράγες, που δε δίστασε να βάλει πρώτος το όνομά του για την ισότητα στον πολιτικό γάμο. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε. Γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις κάτι που δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις