Πολιτική

Κασσελάκης: Ο Τσίπρας δε με στήριξε – Του είπα αν κάνει κάτι καινούργιο θα με βρει απέναντι

«Έδωσα τα μέγιστα που μπορούσα στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης

Σε συνέντευξή του το βράδυ της Τρίτης (14/1/25) ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι αν κάνει στην πολιτική, θα τον βγει απέναντι…

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο One είπε μεταξύ άλλων για τον Αλέξη Τσίπρα: «Δε με στήριξε ως πρόεδρο, προφανώς. Τον Φεβρουάριο αμφισβήτησε και την προεδρία μου».

Και συμπλήρωσε: «Ο ίδιος μου το έλεγε ότι στη θέση του προέδρου δε θέλει να επανέλθει… Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές του είχε πει ότι αν είναι να κάνει κάτι καινούριο μετά τις Ευρωεκλογές, θα είμαι απέναντι… Αν είναι να γίνει κάτι καινούριο, νέος φορέας κτλ».

«Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δε φταίω εγώ για την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ το ’23, δεν είμαι εγώ αυτός που έβαψε την Ελλάδα μπλε και δεν είμαι εγώ αυτός που φταίει για τα οικονομικά του κόμματος» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Έδωσα τα μέγιστα που μπορούσα να δώσω στο κόμμα, κρατήσαμε το κόμμα στη δεύτερη θέση που ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό δεν πρόκειται να το ξαναδεί» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καζάνι που βράζει» το ΠΑΣΟΚ μια ημέρα πριν το συνέδριο – Επιμένει ο Χάρης Δούκας, γκρίνιες για τις αλλαγές στο καταστατικό
Δεν είναι λίγα τα στελέχη του κόμματος που χρεώνουν στην ηγεσία πρόθεση για «διαπραγμάτευση» αντί για διαβούλευση και έτσι εξηγούν την επιλογή να τους αιφνιδιάσει τέσσερις ημέρες πριν από το συνέδριο του κόμματος
Χάρης Δούκας