Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Καταπέλτης Κοτζιάς κατά Τσίπρα: Ο πρωθυπουργός έκανε τις επιλογές του κι εγώ τις δικές μου!

Καταπέλτης Κοτζιάς κατά Τσίπρα: Ο πρωθυπουργός έκανε τις επιλογές του κι εγώ τις δικές μου!

Με προσωπική επίθεση στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ήρθε η πρώτη, επίσημη, αντίδραση από τον Νίκο Κοτζιά μετά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών. “Έκανε τις επιλογές του, έκανα τις δικές μου” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κοτζιάς.

Με ένα ιδιαίτερα σκληρό tweet, που δείχνει με κάθε του λέξη πόσο ενοχλημένος είναι από τη στάση που κράτησε ο Αλέξης Τσίπρας στην κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο, ήρθε η πρώτη “δήλωση” του Νίκου Κοτζιά μετά την παραίτησή του από το υπουργείο Εξωτερικών.

“Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις”, είναι η πρώτη φράση του Νίκου Κοτζιά, πριν εξαπολύσει την επίθεσή του στον πρωθυπουργό αλλά και υπουργός (βλέπε Πάνος Καμμένος).

“Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο τις επιλογές τους και εγώ κατοπιν τις δικές μου”, σημειώνει.

Και καταλήγει με έναν στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου, γεμάτο νόημα! “Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος”.

Δείτε το tweet

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις