Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Κεδίκογλου: Διαψεύδετε ή όχι κύριε Τσίπρα;

Κεδίκογλου: Διαψεύδετε ή όχι κύριε Τσίπρα;

Μετά τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί ξανά για το θέμα των παρακολουθήσεων που φέρεται να έχει καταγγείλει.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Real News της Κυριακής αναφέρει ότι τόσο στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σάββατο όσο και στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος την Τρίτη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκάλυψε στα στελέχη του πως τα τηλέφωνα του ίδιου και βουλευτών, παρακολουθούνται από την ΕΥΠ.

«Να ξέρετε όλοι ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Τόσο το δικό μου όσο και όλων των βουλευτών μας και των κορυφαίων στελεχών μας», φέρεται να είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία.

Στη συνεδρίαση της Κ.Ο. την Τρίτη, ο κ. Τσίπρας επανέλαβε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, την καταγγελία του: «Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου και τα δικά σας. Να προσέχετε τι λέτε». Φέρεται επίσης να είπε πως «γνωρίζουν από πριν τα θέματα που συζητάω».

Το θέμα όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αντιδράσεις. Το βράδυ του Σαββάτου, ο υπουργός Προστασία του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να διαψεύσει, αλλιώς, όπως είπε, θα θεωρηθεί συκοφάντης.

Το ίδιο πλαίσιο ήταν και η σημερινή ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, που δήλωσε πως ήδη έχει περάσει μια μέρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά. «Ξαναρωτάμε λοιπόν: Διαψεύδουν ή όχι, το δημοσίευμα με τις απαράδεκτες καταγγελίες του κ. Τσίπρα για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με στόχο τον ίδιο και βουλευτές του;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ για την παρακολούθηση Τσίπρα: Δεν το είπε, αλλά…

Μετά τη Χρυσή Αυγή η “ανώμαλη προσγείωση” από την τρόικα

Μητσοτάκης: Όποιος φλερτάρει με τη Χρυσή Αυγή, εκτός ΝΔ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε