Πολιτική

Κεγκέρογλου τρολάρει Τσίπρα: Ζητεί Πρωθυπουργικά Γραφεία σε Ηράκλειο Χανιά και Ρέθυμνο

Με διάθεση τρολαρίσματος στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής της ΔΗΜΣΥ. Βασίλης Κεγκέρογλου του κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή με την οποία τον ρωτά πότε θα ιδρύσει Πρωθυπουργός Γραφείο σε Ηράκλειο και Χανιά!

Ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΣΥ Βασίλης Κεγκέρογλου με αφορμή την ίδρυση Πρωθυπουργικού Γραφείου στην Θεσσαλονίκη του ζητεί να ιδρύσει Πρωθυπουργό Γραφείο και στο Ηράκλειο και τα Χανιά και μάλιστα αυτό να λειτουργήσει και ως «χώρος χώρος συνεδριάσεων των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ όπως το Μαξίμου».

Ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου με ιδιαίτερο σκωπτικό ύφος στην ερώτησή του επισημαίνει ότι «η νέα αντίληψη του Πρωθυπουργού περί αποκέντρωσης και διοικητικής μεταρρύθμισης με την ίδρυση Πρωθυπουργικών Γραφείων στην Ελληνική περιφέρεια, αποτελεί μια σπουδαία και ιστορική καινοτομία, που αποτελούσε πάγιο αίτημα του λαού της Βορείου Ελλάδος που πλέον αισθάνεται ότι επίκειται η επίλυση των προβλημάτων του, μετά την αποτυχία του Προγράμματος Θεσσαλονίκης» και επισημαίνει ότι «επειδή ενδέχεται να προκληθούν δικαιολογημένες αντιδράσεις από τα Χανιά λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης από το Ηράκλειο, παρακαλούμε για την ταυτόχρονη ίδρυση γραφείου και στα Χανιά και στο Ηράκλειο».

Το «τρολάρισμα» του βουλευτή μάλιστα, γίνεται ακόμα πιο εμφανές στα ερωτήματα που θέτει στον Πρωθυπουργού με τα οποία όχι μόνο του ζητά απάντηση για το «πότε τοποθετείτε την έναρξη λειτουργίας των Γραφείων και τα εγκαίνια τους;» αλλά ρωτώντας τον εάν «σε δεύτερη φάση προτίθεστε να ιδρύσετε Γραφείο στο Καπίστρι Λασιθίου όπως επισημαίνει ο κ. Αντώνης Βγόντζας όπως και στο Δήμο Βιάννου απ’ όπου εκλέγονται οι 3 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου;» και επισημαίνοντας πως « τα Γραφεία Πρωθυπουργού στις πόλεις της Περιφέρειας θα χρησιμοποιούνται ως χώροι συνεδριάσεων των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ, όπως συμβαίνει με το Μέγαρο Μαξίμου στο οποίο συνεδριάζει σήμερα (28-11-2016) το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ;»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Τον Δεκέμβριο οι απολογίες Τριαντόπουλου, Αγοραστού και των υπολοίπων 6 κατηγορουμένων για το «μπάζωμα»
Αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για λάθη και παραλείψεις στο σημείο της τραγωδίας, τις κρίσιμες πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο χώρος και να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία
Τέμπη
Τελευταία προδημοσίευση για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα - «Υπέγραψα έναν επώδυνο συμβιβασμό, αλλά έθεσα τα θεμέλια για οριστική έξοδο από τα Μνημόνια»
«Το “Μύθοι και Αλήθειες” είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με ιδιαίτερη σημασία. Η ουσία όσων περιγράφω σε αυτό το κεφάλαιο, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με παρακίνησαν να γράψω την “Ιθάκη”»
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα 12
Η ΝΔ εκλέγει την Κυριακή τον «κομματικό στρατό» της με το βλέμμα στο συνέδριο της άνοιξης: Στις κάλπες πάνω από 120.000 πολίτες
Αυτές οι εσωκομματικές εκλογές έχουν και μία ακόμη ιδιαιτερότητα, πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον μετά τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά, με ζωηρά τα σενάρια για ίδρυση νέου κόμματος
τα γραφεία της ΝΔ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ συνάντησε την Λίνα Μενδώνη: Στο επίκεντρο η αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης πολιτιστικών αγαθών
Συζητήθηκαν, επίσης, οι τρέχουσες και μελλοντικές συνεργασίες του Υπουργείου Πολιτισμού με κορυφαία μουσεία των ΗΠΑ, όπως το Getty, το MET, το Museum of the Bible και τη National Gallery of Art
Λίνα Μενδώνη και Κίμπερλι Γκιλφόιλ