Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Κεραμέως: Όσο ο Τσίπρας μένει σιωπηλός, υιοθετεί τις απόψεις Βερναρδάκη

Κεραμέως: Όσο ο Τσίπρας μένει σιωπηλός, υιοθετεί τις απόψεις Βερναρδάκη

Προβληματική η τοποθέτηση Βερναρδάκη σε βάρος της (σ.σ. την αποκάλεσε Πισπιρίγκου της Παιδείας), προβληματική και η «αφωνία» του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Από το βήμα της Βουλής, χθες (13.07.2022), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαίτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει προσωπικά συγγνώμη από την Νίκη Κεραμέως για τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Η ίδια η υπουργός Παιδείας, μιλώντας σήμερα το πρωί της εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως όσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σιωπηλός, σημαίνει ότι υιοθετεί την τοποθέτηση του κ. Βερναρδάκη.

«Όσο προβληματική είναι η τοποθέτηση Βερναρδάκη άλλο τόσο προβληματίζει η αφωνία του κ. Τσίπρα. Είναι ένας νέος άνθρωπος και εκπροσωπεί τη νέα γενιά», τόνισε η Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για χυδαιότητα μιλώντας για το σχόλιο Βερναρδάκη, ενώ τόνισε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρότι ζήτησε συγγνώμη, δεν επικοινώνησε μαζί της.

«Θλίβομαι από το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένων στελεχών. Με πολύ μεγάλη χαρά να αντιπαρατεθώ με όλους, να ακούσω πολιτικά επιχειρήματα και να δεχτώ κριτική. Άλλο αυτό και άλλο αυτή η χυδαιότητα. Είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Τι να πει κανείς για αυτό που ακούστηκε. Παρομοιάζει ένας στέλεχος της κυβέρνησης με μία κατηγορούμενη παιδοκτόνο» είπε η Νίκη Κεραμέως.

  

  

Σημειώνεται ότι αργότερα σήμερα θα μιλήσει στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα πανεπιστήμια ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις