Πολιτική

ΚΙΝΑΛ κατά Τουλουπάκη: Κρύβει και κρύβεται

Αποδεικνύεται καθημερινά πλέον, και με αδιαμφισβήτητο τρόπο, ότι το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τις καραμανλικές παραφυάδες του, συγκάλυψε το πραγματικό σκάνδαλο στο φάρμακο, αναφέρει το ΚΙΝΑΛ.

Σφοδρή επίθεση στον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, και την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το ΚΙΝΑΛ.

Με αφορμή την άρνηση της κυρίας Τουλουπάκη να καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που εξετάζει ενδεχόμενες ευθύνες του κυρίου Παπαγγελόπουλου, επικαλούμενη τυπικούς λόγους, το ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για “βάναυση προσβολή του Κοινοβουλίου” από την εισαγγελέα για την οποία αναφέρει πως “δεν υπάρχει νόμος ή διάταξη που δεν έχει παραβιάσει”.

Για τον ελεγχόμενο Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, το ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει πως οι αποκαλύψεις Μιωνή επιβεβαιώνουν την “ύπαρξη σκοτεινού παραδικαστικού κυκλώματος”.

Όσο για την κυβέρνηση Τσίπρα το ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για “καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ” που με τις καραμανλικές παραφυάδες του συγκάλυψε το πραγματικό σκάνδαλο στον χώρο του φαρμάκου και αντ’ αυτού έστησε σκευωρία για τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

“Οι αποκαλύψεις από την κατάθεση του μάρτυρα Σάμπυ Μιωνή είναι συγκλονιστικές, καθώς φέρουν τον κ. Παπαγγελόπουλο ως «αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης». Επιβεβαιώνεται έτσι η ύπαρξη του σκοτεινού παραδικαστικού κυκλώματος που έχουμε αποκαλύψει από καιρό.

Την ίδια ώρα, η κ. Τουλουπάκη αρνήθηκε προκλητικά να καταθέσει ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής, προσβάλλοντας βάναυσα το Κοινοβούλιο και το Σύνταγμα. Επικαλείται καταχρηστικά τυπικούς λόγους, ενώ δεν υπάρχει νόμος ή διάταξη που δεν έχει παραβιάσει!

Κρύβει και κρύβεται!..

Αποδεικνύεται καθημερινά πλέον, και με αδιαμφισβήτητο τρόπο, ότι το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τις καραμανλικές παραφυάδες του, επέλεξε να συγκαλύψει το πραγματικό σκάνδαλο στο φάρμακο, στήνοντας τη σκευωρία για τους πολιτικούς του αντιπάλους, ιδιαίτερα δε για να πλήξει το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής.

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται…”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Το δίλημμα δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος» λέει ο Πρωθυπουργός - Τα μηνύματα που στέλνει στην Τουρκία
Κρατώ τη δήλωση Φιντάν ως μια θετική αναγνώριση ότι η Τουρκία μπορεί και να εξετάζει κάποια από τα πάγια θέματά της, να μην τα αναδεικνύει με την ίδια ένταση που το έκανε στο παρελθόν» τόνισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 7