Πολιτική

Κοινή συνάντηση Αναστασιάδη – Τσίπρα – Σίσι στην Λευκωσία

Την προσεχή Τρίτη θα συναντηθούν στην Λευκωσία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Αμπντέλ Φατάχ Ελ Σίσι και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βασικό θέμα της συνάντησης θα είναι, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, «τα ενεργειακά θέματα, που αφορούν τα συμφέροντα των χωρών που εμπλέκονται».

Την Δευτέρα ο κ. Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον κ. Σίσι, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι ο παραιτηθείς πρωθυπουργός του Λιβάνου, Σαάντ Χαρίρι, θα επισκεφθεί την Κύπρο.

Σε σχετική ερώτηση, προσερχόμενος σε εκδήλωση για την επέτειο της υιοθέτησης της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα του παιδιού, ο κ. Αναστασιάδης απάντησε, «ό,τι είχα να πω το έχω πει χθες». Είπε ότι δεν επιθυμεί να γίνεται συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και πρόσθεσε πως ο Σαάντ Χαρίρι «είναι φίλος, από ενδιαφέρον μιλήσαμε. Η ουσία είναι ότι σε λίγες μέρες, όπως ο ίδιος δήλωσε, θα επιστρέψει είτε στο Λίβανο, είτε θα επισκεφθεί μια σειρά άλλων χωρών, ευελπιστώ μεταξύ άλλων, και την Κύπρο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η τρόικα Δούρου, Παππά, Πολάκη πήρε τα κλειδιά του ΣΥΡΙΖΑ - Τα τρία καθοριστικά βήματα της νέας ηγετικής ομάδας
Η νέα πλειοψηφία στήνει τον μηχανισμό της επόμενης ημέρας, επαναφέρει τον Παύλο Πολάκη στην πρώτη γραμμή και ανοίγει τη μάχη της διαδοχής, ενώ οι αποχωρήσεις συνεχίζονται και η εσωκομματική σύγκρουση περνά σε νέα φάση
Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς
Τσίπρας από τη Μυτιλήνη: «Θα στηρίξουμε την Ελλάδα της παραγωγής απέναντι στην Ελλάδα της λαμογιάς»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για ακρίβεια, διαφθορά και θεσμούς – Ειδικές αναφορές στα προβλήματα της Λέσβου, του πρωτογενούς τομέα, του μεταφορικού ισοδύναμου και της δημόσιας υγείας
Τσίπρας από τη Μυτιλήνη: «Θα στηρίξουμε την Ελλάδα της παραγωγής απέναντι στην Ελλάδα της λαμογιάς»
38
Κύμα παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν η αναπληρώτρια γραμματέας Αναστασία Σαπουνά και άλλα 5 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας
Οι παραιτηθέντες υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε ένα κόμμα όπου, όπως αναφέρουν, «η μειοψηφία επιδιώκει να καταστρατηγήσει τις δημοκρατικά ειλημμένες αποφάσεις»
Αναστασία Σαπουνά 8