Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Λυπάται» η Λατινοπούλου και τον υπερασπίζεται

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια σύμμαχο -κάθε άλλο παρά απρόσμενη- στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου βρήκε ο ανεξάρτητος -πια- βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

24 ώρες μετά την διαγραφή του –με προσωπική απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού– από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη (σ.σ. δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε εδώ) και έδειξε να μην κάνει… βήμα πίσω σε ό, τι -τουλάχιστον- στάθηκε η αφορμή για την διαγραφή του.

Δηλαδή στο αντικομμουνιστικό «μανιφέστο» του χθες στην Βουλή, με το οποίο πάντως συμφωνεί η Αφροδίτη Λατινπούλου.

Η οποία με ανάρτησή της στο Twitter αναφέρει: «Θέλω κάποτε να ξεπεράσουμε τη φοβικότητα κ τα σύνδρομά μας απέναντι στην αριστερά κ τον κομμουνισμό. Οι σκληρές αλήθειες πρέπει μια μέρα να μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες από το στόμα πολιτικών κ όχι να λέγονται μόνο σε πηγαδάκια πίσω από κλειστές πόρτες. Λυπάμαι. #Μπογδανος».

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σενάρια για εκλογές τον Σεπτέμβριο: Οι πέντε προϋποθέσεις και ο παράγοντας των δικογραφιών
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοράη, μια αναμέτρηση το φθινόπωρο θα μπορούσε να αιφνιδιάσει την αντιπολίτευση ενώ τα νέα πολιτικά σχήματα δεν θα έχουν ακόμη προλάβει να οργανωθούν
Εκλογές
Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου: Στο επίκεντρο οι αγροτικές ενισχύσεις και η αντιμετώπιση των επιζωοτιών
Εξετάστηκαν οι νέες καταβολές, η επιδότηση τιμολογίων λιπασμάτων και τα μέτρα βιοασφάλειας για ευλογιά αιγοπροβάτων και αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
Μητσοτάκης, σύσκεψη στο Μαξίμου