Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Λυπάται» η Λατινοπούλου και τον υπερασπίζεται

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια σύμμαχο -κάθε άλλο παρά απρόσμενη- στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου βρήκε ο ανεξάρτητος -πια- βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

24 ώρες μετά την διαγραφή του –με προσωπική απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού– από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη (σ.σ. δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε εδώ) και έδειξε να μην κάνει… βήμα πίσω σε ό, τι -τουλάχιστον- στάθηκε η αφορμή για την διαγραφή του.

Δηλαδή στο αντικομμουνιστικό «μανιφέστο» του χθες στην Βουλή, με το οποίο πάντως συμφωνεί η Αφροδίτη Λατινπούλου.

Η οποία με ανάρτησή της στο Twitter αναφέρει: «Θέλω κάποτε να ξεπεράσουμε τη φοβικότητα κ τα σύνδρομά μας απέναντι στην αριστερά κ τον κομμουνισμό. Οι σκληρές αλήθειες πρέπει μια μέρα να μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες από το στόμα πολιτικών κ όχι να λέγονται μόνο σε πηγαδάκια πίσω από κλειστές πόρτες. Λυπάμαι. #Μπογδανος».

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικό μπρα ντε φερ Ελλάδας – Τουρκίας στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Άκυρο και ανυπόστατο» λέει η Αθήνα, «ισχύει από το 2019» απαντά η Άγκυρα
Ο πρέσβης Αχμέντ Γιλντίζ της Τουρκίας υποστήριξε ότι «το Συμβούλιο αυτό δεν είναι δικαστήριο οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών»
H Αγλαΐα Μπαλτά 76
Προεκλογικό μήνυμα Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη: «Για να κερδίσεις, παίζει ρόλο και το όραμα που δίνεις για τα επόμενα χρόνια»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό έργο - Η απάντηση στην αντιπολίτευση για τη συγκέντρωση Κασιδιάρη στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Είσαι η καλύτερη φίλη του Κασιδιάρη» – «Χυδαιολογείς, είσαι θαυμαστής των ναζί»
Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή τη συγκέντρωση υποστηρικτών του καταδικασμένου πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 9