Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Λυπάται» η Λατινοπούλου και τον υπερασπίζεται

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια σύμμαχο -κάθε άλλο παρά απρόσμενη- στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου βρήκε ο ανεξάρτητος -πια- βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

24 ώρες μετά την διαγραφή του –με προσωπική απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού– από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη (σ.σ. δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε εδώ) και έδειξε να μην κάνει… βήμα πίσω σε ό, τι -τουλάχιστον- στάθηκε η αφορμή για την διαγραφή του.

Δηλαδή στο αντικομμουνιστικό «μανιφέστο» του χθες στην Βουλή, με το οποίο πάντως συμφωνεί η Αφροδίτη Λατινπούλου.

Η οποία με ανάρτησή της στο Twitter αναφέρει: «Θέλω κάποτε να ξεπεράσουμε τη φοβικότητα κ τα σύνδρομά μας απέναντι στην αριστερά κ τον κομμουνισμό. Οι σκληρές αλήθειες πρέπει μια μέρα να μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες από το στόμα πολιτικών κ όχι να λέγονται μόνο σε πηγαδάκια πίσω από κλειστές πόρτες. Λυπάμαι. #Μπογδανος».

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης προς Βρυξέλλες: Καμία χώρα δεν είναι ένα απομονωμένο γαλατικό χωριό προστατευμένο από αυτή την καταιγίδα
«Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης θα είναι διαρκείς και θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια αλλά δεν θα υποκύψουμε σε ανεύθυνες εκκλήσεις να τα υπερβούμε»
Μητσοτάκης
78
Κυριάκος Μητσοτάκης στους αγρότες της Λάρισας για το αφορολόγητο πετρέλαιο: Στόχος είναι να ξεκινήσει από 1ης Νοεμβρίου στην αντλία
«Ο διάλογος είναι διαρκής και ξεκινά νωρίς, έχουμε μια διεθνή κρίση που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει» είπε ο πρωθυπουργός στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τους αγρότες