Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Χαλασμός στο Twitter! Απόλυση και… Survivor

Μια φράση του γνωστού δημοσιογράφου, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που προκάλεσε ένταση στις σχέσεις του με τον ΣΚΑΪ και τελικά την απόλυσή του. Στο Twitter φυσικά έγινε... πάρτυ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό“.

Αυτή ήταν η φράση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στη χθεσινή του εκπομπή από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, που προκάλεσε σάλο και τελικά την απόλυσή του από τον σταθμό.

Ο ΣΚΑΪ καταδίκασε άμεσα με ανακοίνωση τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, ενώ και το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, εξέδωσε ανακοίνωση με σκληρότατες εκφράσεις.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, με την οποία έριξε… λάδι στη φωτιά μεταξύ του ίδιου και του τηλεοπτικού σταθμού και κάπως έτσι επήλθε σήμερα το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Θυμηθείτε το επίμαχο βίντεο

Όλα αυτά βέβαια ήταν… βούτυρο στο ψωμί των χρηστών του Twitter, οι οποίοι πραγματικά ξεσάλωσαν! Η λέξη “Μπογδάνος” είναι πρώτο trend εδώ και ώρες, με το κλίμα να μοιάζει… διχαστικό.

Δείτε μερικές από τις χιλιάδες αναρτήσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Θα ζητήσω πρόσθετα μέτρα για να στηριχθούν επιχειρήσεις και νοικοκυριά
«Έχουμε μια από τις χαμηλότερες τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης» τόνισε ο πρωθυπουργός προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, επισημαίνοντας πως «θα ζητήσουμε από την Κομισιόν να έρθει με περισσότερες προτάσεις»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης προς Βρυξέλλες: Καμία χώρα δεν είναι ένα απομονωμένο γαλατικό χωριό προστατευμένο από αυτή την καταιγίδα
«Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης θα είναι διαρκείς και θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια αλλά δεν θα υποκύψουμε σε ανεύθυνες εκκλήσεις να τα υπερβούμε»
Μητσοτάκης
78
Κυριάκος Μητσοτάκης στους αγρότες της Λάρισας για το αφορολόγητο πετρέλαιο: Στόχος είναι να ξεκινήσει από 1ης Νοεμβρίου στην αντλία
«Ο διάλογος είναι διαρκής και ξεκινά νωρίς, έχουμε μια διεθνή κρίση που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει» είπε ο πρωθυπουργός στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τους αγρότες