Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Χαλασμός στο Twitter! Απόλυση και… Survivor

Μια φράση του γνωστού δημοσιογράφου, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που προκάλεσε ένταση στις σχέσεις του με τον ΣΚΑΪ και τελικά την απόλυσή του. Στο Twitter φυσικά έγινε... πάρτυ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό“.

Αυτή ήταν η φράση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στη χθεσινή του εκπομπή από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, που προκάλεσε σάλο και τελικά την απόλυσή του από τον σταθμό.

Ο ΣΚΑΪ καταδίκασε άμεσα με ανακοίνωση τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, ενώ και το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, εξέδωσε ανακοίνωση με σκληρότατες εκφράσεις.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, με την οποία έριξε… λάδι στη φωτιά μεταξύ του ίδιου και του τηλεοπτικού σταθμού και κάπως έτσι επήλθε σήμερα το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Θυμηθείτε το επίμαχο βίντεο

Όλα αυτά βέβαια ήταν… βούτυρο στο ψωμί των χρηστών του Twitter, οι οποίοι πραγματικά ξεσάλωσαν! Η λέξη “Μπογδάνος” είναι πρώτο trend εδώ και ώρες, με το κλίμα να μοιάζει… διχαστικό.

Δείτε μερικές από τις χιλιάδες αναρτήσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Μαρινάκη για Καρυστιανού: «Θέλω να πιστεύω ότι θα καταδικάσει τις επιθέσεις» -«Περιμένουμε απαντήσεις για το ακίνητο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε την προσδοκία ότι η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» θα τοποθετηθεί για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, ενώ σχολίασε και τα δημοσιεύματα που τη συνδέουν με αγορά από fund
Μαρία Καρυστιανού
Μαρινάκης για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: «Ήθελαν νεκρό, η τρομοκρατία δεν θα νικήσει» – Αιχμές για Καραμανλή και Φλωρίδη
Σκληρή επίθεση στην αντιπολίτευση και σε όσους «βάφτιζαν ακτιβισμό» τη βία, μήνυμα εφαρμογής του νόμου «παντού, χωρίς εκπτώσεις και φόβο»
Παύλος Μαρινάκης
Αντώνης Σαμαράς κατά Αλέξη Τσίπρα: Αμετανόητος για την Συμφωνία των Πρεσπών βάζει πλάτη και για τις «Πρέσπες του Αιγαίου»
«Είτε ως ΣΥΡΙΖΑ, είτε ως ΕΛΑΣ, ο κ. Τσίπρας παραμένει ίδιος» γράφει σε ανάρτησή του ο πρώην πρωθυπουργός με αφορμή δηλώσεις στελεχών της ΕΛΑΣ για τα ελληνοτουρκικά
Αντώνης Σαμαράς 21
Πυρά από ΣΥΡΙΖΑ, ΕΛΑΣ και Νέα Αριστερά κατά Κυρανάκη για τις δηλώσεις του μετά τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η ανακοίνωση της ΕΛ.Α.Σ., η οποία κατηγόρησε τον γραμματέα της ΝΔ ότι, την ώρα που το σύνολο του πολιτικού κόσμου καταδικάζει την τρομοκρατία και υπερασπίζεται τη δημοκρατία
Κωνσταντίνος Κυρανάκης 34
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο και υπερβαίνουν κυβερνήσεις και εκλογικούς κύκλους
«Η στρατηγική μας συνεργασία θα συνεχίσει να εμβαθύνεται προς όφελος των δύο λαών» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του μετά το δείπνο με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ για τα 250 χρόνια από την Αμερικανική Ανεξαρτησία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο Μέγαρο Μαξίμου 7