Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Χαλασμός στο Twitter! Απόλυση και… Survivor

Μια φράση του γνωστού δημοσιογράφου, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που προκάλεσε ένταση στις σχέσεις του με τον ΣΚΑΪ και τελικά την απόλυσή του. Στο Twitter φυσικά έγινε... πάρτυ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό“.

Αυτή ήταν η φράση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στη χθεσινή του εκπομπή από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, που προκάλεσε σάλο και τελικά την απόλυσή του από τον σταθμό.

Ο ΣΚΑΪ καταδίκασε άμεσα με ανακοίνωση τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, ενώ και το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, εξέδωσε ανακοίνωση με σκληρότατες εκφράσεις.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, με την οποία έριξε… λάδι στη φωτιά μεταξύ του ίδιου και του τηλεοπτικού σταθμού και κάπως έτσι επήλθε σήμερα το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Θυμηθείτε το επίμαχο βίντεο

Όλα αυτά βέβαια ήταν… βούτυρο στο ψωμί των χρηστών του Twitter, οι οποίοι πραγματικά ξεσάλωσαν! Η λέξη “Μπογδάνος” είναι πρώτο trend εδώ και ώρες, με το κλίμα να μοιάζει… διχαστικό.

Δείτε μερικές από τις χιλιάδες αναρτήσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σφήνα» Τσίπρα στο ΠΑΣΟΚ βλέπει η Χαριλάου Τρικούπη: «Η χώρα δεν χρειάζεται κατεψυγμένο διπολισμό»
Στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι στόχος του Αλέξη Τσίπρα είναι να αποτελέσει εκείνος τον «άλλο πόλο» στο δίπολο με την κυβέρνηση, κάτι που επουδενί δεν προτίθενται να επιτρέψουν
O Nίκος Ανδρουλάκης
Στη Θεσσαλονίκη το πρώτο μεγάλο τεστ του Αλέξη Τσίπρα – Μεσαία τάξη, μισθωτοί, ακρίβεια και στέγη στην πρώτη γραμμή
Στις 2 Σεπτεμβρίου η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει τα χαρτιά της για την οικονομία - Στόχος είναι ένα τετραετές σχέδιο οικονομικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης, με κοστολογημένες παρεμβάσεις και σαφή κοινωνική στόχευση
Ο Αλέξης Τσίπρας 13
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
22
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 230