Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Χαλασμός στο Twitter! Απόλυση και… Survivor

Μια φράση του γνωστού δημοσιογράφου, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που προκάλεσε ένταση στις σχέσεις του με τον ΣΚΑΪ και τελικά την απόλυσή του. Στο Twitter φυσικά έγινε... πάρτυ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό“.

Αυτή ήταν η φράση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στη χθεσινή του εκπομπή από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, που προκάλεσε σάλο και τελικά την απόλυσή του από τον σταθμό.

Ο ΣΚΑΪ καταδίκασε άμεσα με ανακοίνωση τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, ενώ και το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, εξέδωσε ανακοίνωση με σκληρότατες εκφράσεις.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, με την οποία έριξε… λάδι στη φωτιά μεταξύ του ίδιου και του τηλεοπτικού σταθμού και κάπως έτσι επήλθε σήμερα το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Θυμηθείτε το επίμαχο βίντεο

Όλα αυτά βέβαια ήταν… βούτυρο στο ψωμί των χρηστών του Twitter, οι οποίοι πραγματικά ξεσάλωσαν! Η λέξη “Μπογδάνος” είναι πρώτο trend εδώ και ώρες, με το κλίμα να μοιάζει… διχαστικό.

Δείτε μερικές από τις χιλιάδες αναρτήσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Τσουκαλάς: «Αποδεικνύει την προχειρότητα και ασυνέπεια της κυβέρνησης»
Επιπλέον σημειώνει ότι «πριν δυο εβδομάδες ανακοίνωσε μειώσεις χωρίς να εξηγεί τη μέθοδο εφαρμογής – αποδείχτηκε τελικά ότι τα διυλιστήρια θα προσέφεραν εταιρική κοινωνική ευθύνη αδιευκρίνιστης αξίας και χωρίς πραγματικό αποτύπωμα στην αντλία»
Κώστας Τσουκαλάς, ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιπλέον μείωση στο πετρέλαιο κίνησης για τον Αύγουστο με ακόμη 10 λεπτά ανά λίτρο – Στα 15 λεπτά η συνολική έκπτωση
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρεμβαίνει για τη στήριξη της κοινωνίας
Μητσοτάκης 95