Πολιτική

Κοντονής: Νέες «ρουκέτες» για τον ΣΥΡΙΖΑ! video

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Βόμβες» ξανά έριξε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Σταύρος Κοντονής, ο οποίος διεγράφη από την Κουμουνδούρου μετά τα όσα είχε πει για την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα επί διακυβέρνησης Τσίπρα.

Μιλώντας στο action24 και στον Γιώργο Κουβαρά το βράδυ της Δευτέρας, 19.10.2020, ο αποπεμφθείς από τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονής επανέλαβε ότι δεν ψήφισε τον ποινικό κώδικα γιατί δεν έγινε ονομαστική ψηφοφορία.

Ο Κοντονής και η νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν μίλησε για συναλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή για τον Ποινικό Κώδικα. «Δεν ανέχομαι διάφοροι παρακεντέδες περί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, κονδυλοφόροι του αισχίστου είδους να λένε ότι είπα κάτι τέτοιο. Δεν είχα στοιχεία, δεν το γνώριζα» τόνισε.

Click4more: ΣΥΡΙΖΑ: “Μήνυμα” Καρτερού και Φλαμπουράρη προς… πάσα κατεύθυνση για το “αρχηγικό κόμμα”

Ωστόσο, ο πρώην υπουργός επεσήμανε με οργή ότι διαφωνούσε με τη μετατροπή της δωροδοκίας σε πλημμέλημα επί ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν είναι δυνατόν εμείς (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ) να λέγαμε ότι θα κάνουμε κεντρική πολιτική την κάθαρση και κάναμε τη δωροδοκία πλημμέλημα με τον ποινικό κώδικα».

Επίσης χαρακτήρισε «άθλιο και βλακώδες» το πρωτοσέλιδο της Αυγής για Μητσοτάκη-Σαμαρά με τον τίτλο «Δεν είναι αθώοι».

Ο κ. Κοντονής αποκάλυψε επίσης ότι ο ίδιος είχε συγκρουστεί με την Βασιλική Θάνου «γιατί ήθελε παράταση της θητείας της στον Άρειο Πάγο» και ότι «είχαμε διαφορές με τον Παπαγγελόπουλο ως προς την άσκηση πολιτικής».

Κοντονής και κατά Τζανακόπουλου

Αιχμές άφησε και κατά του Δημήτρη Τζανακόπουλου, λέγοντας ότι «δεν είχε καμία δουλειά να πάει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την Novartis».

Επιπλέον, ο Στ. Κοντονής εξαπέλυσε πυρά κατά του Νίκου Παππά για την υπόθεση Μιωνή. «Είναι προσβλητικές για την Αριστερά συνομιλίες σαν αυτή που είχε ο Παππάς με τον Μιωνή και μιλούσε για μαγαζιά. Δεν παλέψαμε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενιαίο κόμμα για το κάνουν κάποιοι… μαγαζί» τόνισε. Απαντώντας στις αιτιάσεις από την Κουμουνδούρου, ο κ. Κοντονής είπε ότι «ο Tσίπρας με τίμησε δίνοντάς μου δύο Υπουργεία, δεν θα πρόδιδα ποτέ την εμπιστοσύνη του» και κατέληξε ότι «τελείωσε το ταξίδι μου στην πολιτική».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Σταύρος Κοντονής

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης και Κυρανάκης καλούν τον Τραμπ να παρέμβει για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μπορεί να αφήσει ιστορική παρακαταθήκη»
Τα δύο «γαλάζια» στελέχη υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τη δυνατότητα να ασκήσει πίεση στη Βρετανία, χαρακτηρίζοντας μια τέτοια εξέλιξη παρακαταθήκη για τον δυτικό πολιτισμό
Κυρανάκης και Γεωργιάδης 19
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το κόμμα Καρυστιανού: «Δεν συνθέτει, αλλά λειτουργεί με αρχηγικά στερεότυπα»
Κλιμακώνεται η αμφισβήτηση προς την ηγεσία - Τρία ακόμη πρώην στελέχη κάνουν λόγο για έλλειμμα συλλογικότητας, συγκεντρωτική λειτουργία και απόκλιση από τις ιδρυτικές αρχές του κινήματος
Μαρία Καρυστιανού 37
Ινστιτούτο Τσίπρα για ΔΕΔΔΗΕ: Αυξάνονται οι χρεώσεις, αλλά η θωράκιση του δικτύου μένει πίσω
Ανάλυση του ΙΝΑΤ συνδέει τις πρόσφατες πυρκαγιές με τις καθυστερήσεις στην αναβάθμιση του δικτύου διανομής και θέτει ερωτήματα για τις προτεραιότητες της διοίκησης, τις επενδύσεις, τα μερίσματα και την αξιοποίηση των δημόσιων πόρων
O Αλέξης Τσίπρας (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στρατηγική προτεραιότητα η βιομηχανία, στόχος μας το αναπτυξιακό άλμα»
Ο πρωθυπουργός κατά την συνεδρίαση με την Κυβερνητική Επιτροπή Βιομηχανίας τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να επιταχύνει μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις και τεχνολογική αναβάθμιση
Κυριάκος Μητσοτάκης
6
ΕΛΑΣ κατά Άδωνι Γεωργιάδη για την κατάρρευση οροφής στο Νοσοκομείο Κορίνθου: Έργα «επικοινωνιακής βιτρίνας» στο ΕΣΥ
Το περιστατικό στο Νοσοκομείο Κορίνθου, λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια έργων ανακαίνισης από τον υπουργό Υγείας, πυροδοτεί νέα πολιτική αντιπαράθεση για την κατάσταση του ΕΣΥ
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του ΤΕΠ πριν από λίγες ημέρες ΓΡ.ΤΠ.