Πολιτική

Κοντονής: Νέες «ρουκέτες» για τον ΣΥΡΙΖΑ! video

«Βόμβες» ξανά έριξε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Σταύρος Κοντονής, ο οποίος διεγράφη από την Κουμουνδούρου μετά τα όσα είχε πει για την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα επί διακυβέρνησης Τσίπρα.

Μιλώντας στο action24 και στον Γιώργο Κουβαρά το βράδυ της Δευτέρας, 19.10.2020, ο αποπεμφθείς από τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονής επανέλαβε ότι δεν ψήφισε τον ποινικό κώδικα γιατί δεν έγινε ονομαστική ψηφοφορία.

Ο Κοντονής και η νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν μίλησε για συναλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή για τον Ποινικό Κώδικα. «Δεν ανέχομαι διάφοροι παρακεντέδες περί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, κονδυλοφόροι του αισχίστου είδους να λένε ότι είπα κάτι τέτοιο. Δεν είχα στοιχεία, δεν το γνώριζα» τόνισε.

Click4more: ΣΥΡΙΖΑ: “Μήνυμα” Καρτερού και Φλαμπουράρη προς… πάσα κατεύθυνση για το “αρχηγικό κόμμα”

Ωστόσο, ο πρώην υπουργός επεσήμανε με οργή ότι διαφωνούσε με τη μετατροπή της δωροδοκίας σε πλημμέλημα επί ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν είναι δυνατόν εμείς (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ) να λέγαμε ότι θα κάνουμε κεντρική πολιτική την κάθαρση και κάναμε τη δωροδοκία πλημμέλημα με τον ποινικό κώδικα».

Επίσης χαρακτήρισε «άθλιο και βλακώδες» το πρωτοσέλιδο της Αυγής για Μητσοτάκη-Σαμαρά με τον τίτλο «Δεν είναι αθώοι».

Ο κ. Κοντονής αποκάλυψε επίσης ότι ο ίδιος είχε συγκρουστεί με την Βασιλική Θάνου «γιατί ήθελε παράταση της θητείας της στον Άρειο Πάγο» και ότι «είχαμε διαφορές με τον Παπαγγελόπουλο ως προς την άσκηση πολιτικής».

Κοντονής και κατά Τζανακόπουλου

Αιχμές άφησε και κατά του Δημήτρη Τζανακόπουλου, λέγοντας ότι «δεν είχε καμία δουλειά να πάει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την Novartis».

Επιπλέον, ο Στ. Κοντονής εξαπέλυσε πυρά κατά του Νίκου Παππά για την υπόθεση Μιωνή. «Είναι προσβλητικές για την Αριστερά συνομιλίες σαν αυτή που είχε ο Παππάς με τον Μιωνή και μιλούσε για μαγαζιά. Δεν παλέψαμε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενιαίο κόμμα για το κάνουν κάποιοι… μαγαζί» τόνισε. Απαντώντας στις αιτιάσεις από την Κουμουνδούρου, ο κ. Κοντονής είπε ότι «ο Tσίπρας με τίμησε δίνοντάς μου δύο Υπουργεία, δεν θα πρόδιδα ποτέ την εμπιστοσύνη του» και κατέληξε ότι «τελείωσε το ταξίδι μου στην πολιτική».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Σταύρος Κοντονής

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης