Πολιτική

Κοντονής: Νέες «ρουκέτες» για τον ΣΥΡΙΖΑ! video

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Βόμβες» ξανά έριξε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Σταύρος Κοντονής, ο οποίος διεγράφη από την Κουμουνδούρου μετά τα όσα είχε πει για την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα επί διακυβέρνησης Τσίπρα.

Μιλώντας στο action24 και στον Γιώργο Κουβαρά το βράδυ της Δευτέρας, 19.10.2020, ο αποπεμφθείς από τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονής επανέλαβε ότι δεν ψήφισε τον ποινικό κώδικα γιατί δεν έγινε ονομαστική ψηφοφορία.

Ο Κοντονής και η νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν μίλησε για συναλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή για τον Ποινικό Κώδικα. «Δεν ανέχομαι διάφοροι παρακεντέδες περί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, κονδυλοφόροι του αισχίστου είδους να λένε ότι είπα κάτι τέτοιο. Δεν είχα στοιχεία, δεν το γνώριζα» τόνισε.

Click4more: ΣΥΡΙΖΑ: “Μήνυμα” Καρτερού και Φλαμπουράρη προς… πάσα κατεύθυνση για το “αρχηγικό κόμμα”

Ωστόσο, ο πρώην υπουργός επεσήμανε με οργή ότι διαφωνούσε με τη μετατροπή της δωροδοκίας σε πλημμέλημα επί ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν είναι δυνατόν εμείς (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ) να λέγαμε ότι θα κάνουμε κεντρική πολιτική την κάθαρση και κάναμε τη δωροδοκία πλημμέλημα με τον ποινικό κώδικα».

Επίσης χαρακτήρισε «άθλιο και βλακώδες» το πρωτοσέλιδο της Αυγής για Μητσοτάκη-Σαμαρά με τον τίτλο «Δεν είναι αθώοι».

Ο κ. Κοντονής αποκάλυψε επίσης ότι ο ίδιος είχε συγκρουστεί με την Βασιλική Θάνου «γιατί ήθελε παράταση της θητείας της στον Άρειο Πάγο» και ότι «είχαμε διαφορές με τον Παπαγγελόπουλο ως προς την άσκηση πολιτικής».

Κοντονής και κατά Τζανακόπουλου

Αιχμές άφησε και κατά του Δημήτρη Τζανακόπουλου, λέγοντας ότι «δεν είχε καμία δουλειά να πάει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την Novartis».

Επιπλέον, ο Στ. Κοντονής εξαπέλυσε πυρά κατά του Νίκου Παππά για την υπόθεση Μιωνή. «Είναι προσβλητικές για την Αριστερά συνομιλίες σαν αυτή που είχε ο Παππάς με τον Μιωνή και μιλούσε για μαγαζιά. Δεν παλέψαμε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενιαίο κόμμα για το κάνουν κάποιοι… μαγαζί» τόνισε. Απαντώντας στις αιτιάσεις από την Κουμουνδούρου, ο κ. Κοντονής είπε ότι «ο Tσίπρας με τίμησε δίνοντάς μου δύο Υπουργεία, δεν θα πρόδιδα ποτέ την εμπιστοσύνη του» και κατέληξε ότι «τελείωσε το ταξίδι μου στην πολιτική».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Σταύρος Κοντονής

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε ρυθμούς ΔΕΘ το ΠΑΣΟΚ: Μετά την Κρήτη, πρόσω ολοταχώς για Θεσσαλονίκη
Σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι αρμόδιοι τομεάρχες Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Μιλένα Αποστολάκη, Πάρις Κουκουλόπουλος και Γιώργος Νικητιάδης, θα έχουν συνάντηση με φορείς στη Θεσσαλονίκη
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η Βόρεια Ελλάδα θυμίζει Silicon Valley στο απόγειο της ακμή της – Πιο ισχυρή και τολμηρή η σχέση Ελλάδας με ΗΠΑ
Η συνέντευξη της πρέσβης των ΗΠΑ για τις προοπτικές των αμερικανικών επενδύσεων στην χώρα μας, των αμυντικών συμφωνιών και της ενεργειακής διπλωματίας έναντι της Ρωσίας και της Κίνας
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Πιερρακάκης: Τα μέτρα ακούνε την κοινωνία και δίνουν ανάσα – Απολύτως σωστή η απόφαση για εκλογές την επόμενη άνοιξη
«Στόχος να αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα - Δεν υπάρχει plan b, ο δημοσιονομικός χώρος είναι αυτός - Να έχουμε μία χώρα που δίνει το χέρι της, όχι που κουνάει το δάχτυλο»
Ο υπουργός Οικονομικών Κυριάκος Πιερακάκης στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών στις Βρυξέλλες
28
Στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Τετ α τετ με Αλ Σίσι και τριμερής με Χριστοδουλίδη – Στην ατζέντα θαλάσσιες ζώνες, Λιβύη, ενέργεια και Μονή Σινά
Η στρατηγική σχέση Αθήνας, Λευκωσίας και Καΐρου και το μήνυμα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στον απόηχο των κινήσεων της Τουρκίας στην περιοχή
Χριστοδουλίδης, Αλ Σίσι, Μητσοτάκης