Πολιτική

Κοντονής: Χαλκευμένα τα δημοσιεύματα κατά της συζύγου μου

Για χαλκευμένα δημοσιεύματα κάνει λόγο ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής σχετικά με σημερινό δημοσιευμα που αφορά τη συντροφό του η οποια ειναι δικαστικος λειτουργός.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναλυτικά αναφέρει : 

“Με το σημερινό δημοσίευμα της εϕημερίδας «παραπολιτικά» εις βάρος της συντρόϕου μου το σύστημα της παράγκας στον ελληνικό αθλητισμό δείχνει την έκδηλη ανησυχία του για τις επερχόμενες εξελίξεις. Οι χρηματοδότες του συστήματος διαϕθοράς έχουν κάθε λόγο ν’ ανησυχούν, μπροστά στο διαϕαινόμενο τέλος τους, γι’ αυτό και επιστρατεύουν τον κίτρινο τύπο με ψευδή, κατασκευασμένα και συκοϕαντικά δημοσιεύματα, νομίζοντας ότι θα ϕοβηθώ και ότι η κυβέρνηση θα ενδώσει στις πιέσεις τους.

Ως προς την ουσία του δημοσιεύματος αναϕέρω μόνο, ότι η σύντροϕός μου πριν δώδεκα χρόνια είχε πέσει θύμα απάτης ϕερομένου ασϕαλιστή, ο οποίος υπεξαιρούσε χρήματα τα οποία έπρεπε να καταβάλει με τη σειρά του ως ασϕάλιστρα ασϕαλιστικής σύμβασης υγείας. Σαν να μην έϕτανε αυτή η πράξη του «ασϕαλιστή» όταν αποκαλύϕθηκε η υπεξαίρεση, ο υπέβαλε εις βάρος της συντρόϕου μου ψευτομήνυση, προϕανώς για να την «τρομάξει»,  για την οποία μάλιστα έχει εκδοθεί προ πενταετίας  αμετάκλητο απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Αυτά για τις αθλιότητες περί εκκρεμούς και «χαμένης» υπόθεσης.

Είναι απορίας άξιο ότι οι οργανωτές της διαϕθοράς δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει ότι όσες κακοήθεις και αν επιστρατεύσουν η διαδικασία της κάθαρσης θα ολοκληρωθεί σε όλα τα επίπεδα και οι χρηματοδότες του σάπιου συστήματος  στο τέλος θα κλαίνε τα βρώμικα λεϕτά που διοχετεύουν σε ανυπόληπτους τύπους.

Έχω κατ’ επανάληψη αναϕέρει, ότι για εμένα μπορούν να γράϕουν και να διαδίδουν ότι θέλουν εκ του ασϕαλούς, αϕού καθ’  ω χρόνω κατέχω κυβερνητική θέση δεν πρόκειται να κινηθώ καθ’ οιουδήποτε. Μου αρκεί να γελιοποιούνται και ν’ εξοργίζονται κάθε ϕορά που οι αθλιότητές τους πέϕτουν στο κενό και οι πολίτες τους γυρίζουν τη πλάτη, αντιλαμβανόμενοι τον σκοπό και το στόχο αυτών των ελεεινοτήτων.

Όμως με τα χαλκευμένα δημοσιεύματα κατά προσώπων του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, αποδεικνύουν ότι είναι αδίστακτοι και ευρισκόμενοι μπροστά στο μοιραίο δεν ορρωδούν έναντι ουδενός. Ας τα γνωρίζουν αυτά όσοι αναγνώστες ακόμη επιλέγουν να «ενημερώνονται» από αυτά τα κέντρα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το δείπνο Σαμαρά με εν ενεργεία «γαλάζιους» βουλευτές, η ενόχληση στο Μαξίμου και η εξίσωση των αναποφάσιστων
Η συνάντηση με τους Αθανασίου, Λεονταρίδη και Καρασμάνη, το λακωνικό σχόλιο Μαρινάκη και οι μετρήσεις που δείχνουν γιατί το ενδεχόμενο κόμμα του πρώην πρωθυπουργό δεν περνά απαρατήρητο
Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιώργος Καρασμάνης και Θεόφιλος Λεονταρίδης
Θεοδωρικάκος: Άνανδροι τρομοκράτες δολοφόνησαν μια αθώα γυναίκα – Δεν υπάρχει χώρος για τρομοκρατικές ενέργειες στην πατρίδα μας
Με αναφορά στη χθεσινή δολοφονία της Βάγιας Νέστορα μετά από την άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη...
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος
Νέα πυρά Κυρανάκη κατά Τσίπρα για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Καλλιέργησε μια βάση ανοχής που οδηγεί στο επόμενο βήμα»
Ο γραμματέας της ΝΔ συνδέει τις δολοφονικές επιθέσεις με τη διαχρονική στάση της Αριστεράς απέναντι στη βία και προκαλεί την έντονη αντίδραση της ΕΛΑΣ, που κάνει λόγο για «εμφυλιοπολεμική ρητορική
Κυρανάκης Κωνσταντίνος
20
«Καρφιά» Μαρινάκη για Καρυστιανού: «Θέλω να πιστεύω ότι θα καταδικάσει τις επιθέσεις» – «Περιμένουμε απαντήσεις για το ακίνητο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε την προσδοκία ότι η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» θα τοποθετηθεί για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, ενώ σχολίασε και τα δημοσιεύματα που τη συνδέουν με αγορά από fund
Μαρία Καρυστιανού 8