Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη σε μια σπάνια εμφάνιση μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη σε μια σπάνια εμφάνιση μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους
NDPphoto

Στην εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέττα Γιαννάκου βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής σε μια σπάνια εμφάνιση μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη και τα δίδυμα παιδιά τους, Αλίκη και Αλέξανδρο.

Τα δίδυμα του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη μεγάλωσαν και είναι πλέον 19 ετών. Τόσο η Αλίκη όσο και ο Αλέξανδρος έχουν ξεκινήσει τις σπουδές τους, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες.

Η Νατάσα Παζαΐτη σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις πριν λίγες μέρες στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day μίλησε ανοιχτά για την σχέση με τα παιδιά της, από τα παιδικά τους χρόνια, μέχρι και σήμερα.

«Είναι αλήθεια ότι η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Τότε έχασα στιγμές κι αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό.

Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν αν θα γυρίσω σπίτι, γιατί κατά τη διάρκεια της ειδικότητας εφημέρευα τουλάχιστον δύο φορές και έλειπα από το σπίτι. Νομίζω ότι μου το καταλογίζανε για πολλά χρόνια.

Τώρα που έχουν μεγαλώσει, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θυμούνται όλες τις θυσίες που έχω κάνει σε σχέση με τη δουλειά μου και το θαυμάζουν», ανέφερε η Νατάσα Παζαΐτη.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις