Πολιτική

Κώστας Σκρέκας: Η έκπτωση στο ρεύμα είναι για όλους – Τι γίνεται αν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές

Όλοι ανεξαιρέτως οι καταναλωτές με χαμηλή τάση ρεύματος θα έχουν την έκπτωση που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, όπως ανέφερε για μια ακόμα φορά ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σκρέκας  διευκρίνισε ότι επιδότηση θα λάβουν όλοι οι καταναλωτές χαμηλής τάσης. Αυτό δεν θα επηρεαστεί καθόλου από το αν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Αποσαφήνισε πως το μέτρο ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου, μιας και η κυβέρνηση αναφέρει ότι η ενεργειακή κρίση έχει παροδικά χαρακτηριστικά.

Ωστόσο υπογράμμισε ότι αν συνεχιστεί η αυξημένη τιμή στο ρεύμα θα εξεταστεί και η επέκταση του μέτρου, κάτι που είχε δηλώσει και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγριος καβγάς Καιρίδη – Τζανακόπουλου στη Βουλή: «Δεν μας παρατάς», «τον παραδίδω στην χλεύη του ελληνικού λαού»
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος άφησε αιχμές με τον Δημήτρη Καιρίδη να κάνει λόγο για «ακρότητες», διερωτώμενος αν η κριτική εντάσσεται στο rebranding του Αλέξη Τσίπρα
Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής
Έξι βουλευτές της ΝΔ καταγγέλλουν αποκλεισμό αγροτών από το Μέτρο 23 - Δυσφορία από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
«Καλούμε τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ και την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ να προχωρήσει στην αποδέσμευση των Δικαιούχων του προγράμματος εφαρμόζοντας το Νόμο και μόνο»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 8