Πολιτική

Κωστής Χατζηδάκης: Ψέματα και Αλέξης Τσίπρας είναι έννοιες ταυτόσημες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης με ανάρτηση στα social media.

Ο Κωστής Χατζηδάκης απαντά στα όσα υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Μαλαματίνα κατηγορώντας τον για ψευδολογία και δημαγωγία. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει τα εξής:

«Ψέματα και Α. Τσίπρας είναι έννοιες ταυτόσημες. Επιβεβαιώθηκε πάλι σήμερα με τις δηλώσεις του για τους εργαζόμενους της Μαλαματίνα. Για ορισμένες απολύσεις που έγιναν εκεί, φταίει δήθεν ο ‘τρισκατάρατος νόμος Χατζηδάκη’, τον οποίο και θα καταργήσει.

Προσέξτε τώρα: Οι απολύσεις αυτές θα μπορούσαν να γίνουν με όλους τους νόμους που ίσχυαν από το 1982 και μετά! Όλους ανεξαιρέτως. Κι αυτούς που ίσχυαν επί ΣΥΡΙΖΑ. Τι τον νοιάζει όμως τον κ. Τσίπρα; Του φταίνε ο Μητσοτάκης και ο Χατζηδάκης!

Τι είναι αυτό που θα καταργήσει επίσης; Ένας νόμος, του οποίου τις περισσότερες διατάξεις υπερψήφισε. Ο νόμος που αύξησε τις γονικές άδειες. Ο νόμος που εξίσωσε προς τα πάνω για τις απολύσεις το καθεστώς των εργατοτεχνιτών με των υπόλοιπων υπαλλήλων. Ο νόμος που εισήγαγε θετικά μέτρα για τη βία και τη σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία. Ο νόμος που εισήγαγε το δικαίωμα της αποσύνδεσης στην τηλεργασία, κ.ο.κ. Αυτά θα καταργήσει!

Και κάτι ακόμα. Ο ίδιος και η παρέα του διαλαλούν ότι οι συγκεκριμένες απολύσεις είναι παράνομες. Μα αν αυτό ισχύει, τότε ο ‘επαίσχυντος’ νόμος Χατζηδάκη είναι τελικά φιλεργατικός, διότι προστατεύει τους απολυμένους!

Με άλλα λόγια: ψευδολογία, δημαγωγία και κυρίως… τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού σε Άδωνι Γεωργιάδη για το ιατρείο της: «Κάθε έλεγχος καλοδεχούμενος και πρώτα από όλους για τα μέλη της κυβέρνησης»
Στην αντεπίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που αποκάλυψε ότι μέσω του Medwatch στο ιατρείο της έχει εντοπιστεί μηχάνημα βιοανάδρασης, εξαπέλυσε...
Άδωνις Γεωργιάδης και Μαρία Καρυστιανού 17
Μαρία Γρατσία σε Άδωνι Γεωργιάδη: Στοχευμένη η επίθεση στη Μαρία Καρυστιανού, καλοδεχούμενος ο έλεγχος στο ιατρείο της
Η δικηγόρος και στενή συνεργάτις της Μαρία Καρυστιανού απέφυγε ωστόσο να διευκρινίσει αν στο ιατρείο της προέδρου της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» υπάρχει μηχάνημα βιοανάδρασης
Μαρία Καρυστιανού και Μαρία Γρατσία
Κομισιόν για αγροτικές επιδοτήσεις: «Αποφασιστικά μέτρα από την Ελλάδα» – Τι  λέει μετά το δημοσίευμα του Politico
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διευκρινίζει ότι η επιστολή αποτελεί μέρος της συνήθους διαδικασίας ελέγχου – «Πολύ εποικοδομητική» η συνεργασία με τις ελληνικές αρχές
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Βλάχος και Μαρκόπουλος «σφάχτηκαν» για τους δανειολήπτες: «Είμαστε εκτός πραγματικότητας» – «Ήρθατε να ξεπετάξετε την ερώτηση ενός “παράξενου” βουλευτή»
Αιχμές από τον βουλευτή της ΝΔ για την κυβερνητική πολιτική - «Είμαστε στην ίδια πλευρά της βάρκας», απάντησε ο υφυπουργός Οικονομικών
Δημήτρης Μαρκόπουλος και Γιώργος Βλάχος, Νέα Δημοκρατία 12