Πολιτική

Κοτζιάς για συνεργασία με Βαρουφάκη: «Αθλιότητες»

Τόσο ο Νίκος Κοτζιάς, όσο και η κίνηση της οποίας ηγείται, έσπευσαν να διαψεύσουν τις πληροφορίες για συνεργασία με τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φούντωσαν τα σενάρια για το τι θα κάνει ο Νίκος Κοτζιάς, μετά την ρήξη του με τον ΣΥΡΙΖΑ για το πόσα και ποιά στελέχη της κίνησης Πράττω -της οποίας ηγείται- θα μετέχουν στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος.

Ο ίδιος ο Νίκος Κοτζιάς έσπευσε να διαψεύσει την φημολογία πως στελέχη του «Πράττω» λοξοκοιτάζουν προς το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Μάλιστα σε επικοινωνία του με τον «Αθήνα 9.84», ο κ.Κοτζιάς χαρακτήρισε «αθλιότητες» τα σενάρια αυτά.

Επιπλέον η κίνηση «Πράττω» με ανάρτησή της στο Twitter κάνει λόγο για «προβοκάτσια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛΑΣ για δήλωση Μπίστη: «Είναι επίσημη θέση ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου;» 
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση για την ηλεκτρική διασύνδεση και τα περί «win win» λύσεις με την Τουρκία
Νίκος Μπίστης