Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κοτζιάς για τις απειλές: Δεν εκβιάζομαι, δεν φοβάμαι! Κατηγορεί ΝΔ και Καμμένο για στοχοποίηση

Κοτζιάς για τις απειλές: Δεν εκβιάζομαι, δεν φοβάμαι! Κατηγορεί ΝΔ και Καμμένο για στοχοποίηση
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Μέσω της κίνησης Πράττω «απάντησε» ο Νίκος Κοτζιάς στις νέες απειλές που δέχτηκε. Άγνωστος τηλεφώνησε στον πρώην υπουργό Εξωτερικών και τον απείλησε με εκτέλεση.

Το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Νίκος Κοτζιάς έγινε το πρωί της Πέμπτης (20.12.2018). «Οι γνωστοί άγνωστοι, το παρακράτος της πολιτικής ζωής, απείλησαν σήμερα τηλεφωνικώς τον Ν. Κοτζιά, λίγες μόλις ώρες μετά την πρόταση του για έλεγχο των μυστικών κονδυλίων όλων των υπουργείων, όπως είναι τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Εσωτερικών, και ειδικότερα η ΕΥΠ», αναφέρει η ανακοίνωση του Πράττω.

Η Κίνηση, επικεφαλής της οποίας είναι ο Νίκος Κοτζιάς, καλεί την κυβέρνηση «να προχωρήσει στη δυνατότητα ειδικού κοινοβουλευτικού ελέγχου της ΕΥΠ, όπως στις περισσότερες χώρες της ΕΕ».

Μέσω της Κίνησης Πράττω, ο Νίκος Κοτζιάς κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία και τον Πάνο Καμμένο πως τον στοχοποιούν και έτσι… σκάβουν το λάκκο τους. Καλείται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο υπουργός Άμυνας «να αναλογιστούν τις ευθύνες τους που στοχοποιόντας συνεχώς τον Ν. Κοτζιά, δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε άφρονες να στρέφονται εναντίον του. Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ότι η τακτική τους υποσκάπτει τη Δημοκρατία και σκάβει τον λάκκο που θα βρεθούν και οι ίδιοι».

«Ο πρόεδρος της Κίνησης δεν εκβιάζεται, δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται, ούτε θα υποκύψει στις παράλληλες δομές προς τη δημοκρατία που εκ φεύγουν του ελέγχου της», σημειώνεται.

Το Πράττω καλεί επίσης την αστυνομία και τη Δικαιοσύνη να συλλάβουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς των απειλών που δέχεται ο Νίκος Κοτζιάς. «Καλούμε τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές να αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν άμεσα τις συστηματικές απειλές κατά του Ν. Κοτζιά και να συλλάβουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αυτών των συνεχιζόμενων απειλών», καταλήγει η ανακοίνωση του Πράττω.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις