Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κοτζιάς – Μπακογιάννη: Νέο επεισόδιο στον “πόλεμο”! “Αν ανάλωνε την ίδια ενέργεια που σπαταλάει για να με υβρίζει στη διαπραγμάτευση, δεν θα τρέχαμε τώρα να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα”

Κοτζιάς – Μπακογιάννη: Νέο επεισόδιο στον “πόλεμο”! “Αν ανάλωνε την ίδια ενέργεια που σπαταλάει για να με υβρίζει στη διαπραγμάτευση, δεν θα τρέχαμε τώρα να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα”

«Aν ο κ. Κοτζιάς ανάλωνε την ίδια ενέργεια στη διαπραγμάτευση που σπαταλάει για να με υβρίζει, δεν θα τρέχαμε τώρα να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα.

Προκαλώ και σήμερα δημοσίως τον κ. Κοτζιά να καταθέσει το σύνολο των εγγράφων που αφορούν τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό ζήτημα από το 1989 μέχρι σήμερα. Των δικών του συμπεριλαμβανομένων, αν το αντέχει», δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Όσο και να προσπαθεί, από απολογούμενος δεν μπορεί να γίνει κατήγορος.

Ο κ. Κοτζιάς οφείλει μια συγγνώμη όχι σε μένα, αλλά στο λαό για την κάκιστη συμφωνία που έφερε στη Βουλή. Αν δεν το επιτρέπει ο εγωισμός του, ας προσφέρει έστω μια ύστατη υπηρεσία στην πατρίδα: Να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ».

Μπακογιάννη – Κοτζιάς: “Σκοτωμός” για τα πτυχία

Άγρια “κόντρα” ξέσπασε στην Βουλή μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Νίκου Κοτζιά για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ. Η βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον υπουργό Εξωτερικών ότι δεν έχει καμία σχέση με το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και του Χάρβαρντ.
Μάλιστα η κ. Μπακογιάννη αφού κατηγόρησε τον κ,. Κοτζιά τον κάλεσε να… της κάνει μήνυση αν θεωρεί πως αυτά είναι ψευδή και πως η ίδια θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της.

Ο υπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για ψευδή δημοσιεύματα, με βάση τα οποία η Ντόρα Μπακογιάννη είπε τα όσα είπε στην Βουλή, αναφέροντας τα όσα αναγράφονται στο βιογραφικό του είναι πέρα για πέρα αληθή.

Μάλιστα ανέφερε πως η ίδια η κ. Μπακογιάννη είναι αυτή που πήρε κάπως… περίεργα το πτυχίο των πολιτικών επιστημών στο Μόναχο (δείτε εδώ περισσότερα).

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις