Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κουκούτσης στο newsit.gr για ΑΝΕΛ: «Δεν θα ενταχθώ σε καμία κοινοβουλευτική ομάδα»

Κουκούτσης στο newsit.gr για ΑΝΕΛ: «Δεν θα ενταχθώ σε καμία κοινοβουλευτική ομάδα»

Απέκλεισε το ενδεχόμενο ένταξης του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ ο ανεξάρτητος και προερχόμενος από την Χρυσή Αυγή, βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης.

Από το πρωί κυκλοφορούσαν έντονα φήμες ότι ο Δημήτρης Κουκούτσης πρόκειται να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το θέμα αυτό ο Πάνος Καμμένος δεν το επιβεβαίωσε και ούτε το απέκλεισε όμως. Ο κ. Κουκούτσης μιλώντας στο newsit.gr είπε: «Δεν πρόκειται να ενταχθώ σε καμία κοινοβουλευτική ομάδα. Εγώ θα απέχω από την κεντρική πολιτική σκηνή. Είμαι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας. Τον Πάνο Καμμένο τον γνωρίζω από την δεκαετία του ’80. Δεν με έχει προσεγγίσει για να μου προτείνει ένταξη στους ΑΝΕΛ». 

Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο OPEN είπε: «Ο κ. Κουκούτσης έχει ένα αρνητικό και κάποια θετικά. Τον ξέρω από το 1981 όταν ήταν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας. Το αρνητικό είναι ότι προέρχεται από την Χρυσή Αυγή και είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Εγώ δεν έχω διαπιστώσει ότι έχει κάνει κάποιες κινήσεις που να τον εντάσσουν στο ναζιστικό και γερμανόφιλο μέτωπο». Στο ερώτημα αν έχει μιλήσει μαζί του ο Πάνος Καμμένος είπε: «Δεν έχω συζητήσει μαζί του θέμα ένταξης».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις