Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Κουτσούμπας για ΧΑ: “Κότες, ούτε το σάλιο δεν αξίζει να χρησιμοποιούμε” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΚΚΕ εναντίον Χρυσής Αυγής… round two! Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αποκάλεσε “κότες” τους χρυσαυγίτες βουλευτές, συμπληρώνοντας πως δεν αξίζει κανείς ούτε το σάλιο του να χρησιμοποιεί.

“Μόνο το μεγάλο κεφάλαιο πάλι τη βγάζει λάδι. Γι’ αυτό και τα διάφορα φασιστικά τσιράκια του συστήματος, αυτή η σαπίλα των καθοδηγητών εγκληματιών ναζιστών που βρίσκονται σήμερα υπόδικοι, απόγονοι των συνεργατών του Χίτλερ, που τον υπερασπίζονται δεν βγάζουν τσιμουδιά”, είπε αρχικά ο Δημήτρης Κουστούμπας κατά την συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, έδωσε έτσι συνέχεια στην χθεσινή κόντρα μεταξύ του κόμματός του και της Χρυσής Αυγής.

Και μιλάμε για τον… χαμό που έγινε στη Βουλή με πρωταγωνιστεί τον βουλευτή Γιάννη Λαγό.

Και συνέχισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ανεβάζοντας περισσότερο τους τόνους: “Κάθονται κότες, γίνονται λαγοί, στο άκουσμα και μόνο της λέξης Siemens που χρηματοδοτούσε τον ιδεολογικό τους πατέρα, τον Χίτλερ. Ή τσιρίζουν για άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Θυμούνται διάφορα οικονομικά που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα και άλλα τέτοια γνωστά. Μόνο τους Έλληνες εργάτες θέλουν σκλάβους και τους πουλάνε σε εμπορικά γραφεία. Μόνο Έλληνες εργαζόμενους. Νέους αντιφασίστες και δύσμοιρους πρόσφυγες βρίσκουν να δολοφονούν, στέλνοντας τις εντολές τους. Αλλά βέβαια για τέτοιους τύπους ούτε το σάλιο δεν αξίζει κανένας να χρησιμοποιεί. Παρεμπιπτόντως το είπα αυτό”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε