Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας και ΗΠΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με δύο αναρτήσεις στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζει το… πράσινο φως για τα F-35, καθώς εγκρίθηκε από τη Γερουσία η αμυντική συμφωνία ΗΠΑ – Ελλάδας.

«Υπέροχη μέρα για Ελλάδα και ΗΠΑ! Χάρη στον Γερουσιαστή Μενέντεζ και τους φίλους μας στο Αμερικανικό Κογκρέσο για την υιοθέτηση της Αμερικανοελληνικής Αμυντικής και Διακοινοβουλευτικής Εταιρικής Σχέσης!!», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην συνέχεια, αναφέρει: «Ο ρόλος της Ελλάδας στην ανατολική Μεσόγειο είναι ισχυρότερος από ποτέ και η συνεργασία στο πλαίσιο του σχήματος 3+1 Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και ΗΠΑ θα συμβάλλει στην ειρήνη και την σταθερότητα της περιοχής».

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1471237618910339076?s=20

Δείτε τις αναρτήσεις και στα ελληνικά

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1471240475776634881?s=20

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ο Αλέξης Δέδες ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος – Από τα διοικητικά της ΑΕΚ στην πολιτική σκηνή
Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ, αποχωρεί από την «Ένωση» και ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Δέδες / ΑΠΕ 57
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 94