Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης σε Τζο Μπάιντεν: «Θα προχωρήσουμε στην αγορά ενός σμήνους F-35»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σημαντικές ειδήσεις στο θέμα της άμυνας έβγαλαν οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τζο Μπάιντεν στο πλαίσιο της δεξίωσης που παρέθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε χαρακτηριστικά πως «θα συνεχίσουμε τη μακρά συνεργασία μεταξύ των αμυντικών βιομηχανιών μας» και αποκάλυψε πως Ελλάδα θα εκκινήσει τη διαδικασία για την αγορά ενός σμήνους F-35.

«Θα προσθέσουμε αυτό το καταπληκτικό αεροπλάνο στην Πολεμική Αεροπορία μέχρι το τέλος αυτής της δεκαετίας» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αχτσιόγλου: Δεν αποκλείω να κερδίσει ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη, θέλω να είμαι βουλευτής
Η πρώην βουλευτής της Νέας Αριστεράς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πολιτικής συμπόρευσης με το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού, μιλώντας για ανάγκη συγκρότησης ισχυρού πόλου απέναντι στη Νέα Δημοκρατία
Τσίπρας και Αχτσιόγλου
10
Τελεσίγραφο Πολάκη σε Φάμελλο: «Φέρε συμφωνία με τον Τσίπρα σε 10 ημέρες, αλλιώς θα υπάρξουν εξελίξεις»
Ο βουλευτής Χανίων αμφισβητεί ανοιχτά τη στρατηγική της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά άμεση διαπραγμάτευση με την ΕΛΑΣ και προειδοποιεί ότι η σημερινή κατάσταση στο κόμμα «δεν μπορεί να συνεχιστεί»
Παύλος Πολάκης
12
Με Βορίδη, Μπακογιάννη και Κωνσταντοπούλου η Επιτροπή της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση - Αυτά είναι τα 42 μέλη της - Live η συζήτηση
Οι 23 βουλευτές είναι από τη ΝΔ, πέντε από το ΠΑΣΟΚ, τέσσερις από τον ΣΥΡΙΖΑ, τρεις από το ΚΚΕ, δύο από την Ελληνική Λύση, ένας από τη Νίκη και την Πλεύση Ελευθερίας και τρεις από τους ανεξάρτητους βουλευτές
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα της Βουλής