Συμβαίνει τώρα:
Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζο Μπάιντεν: Το αστείο με το παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν απέδειξε και στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την άριστη σχέση που έχει με την Ελλάδα.

Ο Τζο Μπάιντεν αστειεύτηκε με το παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος» από την εποχή που ήταν βουλευτής και εξήγησε γιατί του το είχαν προσάψει.

Ο αμερικανός πρόεδρος ανέφερε πως όταν ήταν βουλευτής στο Ντέλαγουερ έπαιρνε το 92% των ψήφων της ελληνοαμερικανικής κοινότητας και για αυτό του είχαν δώσει το παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Γεροντόπουλος: «Θα προτείνω στον Σαμαρά να στείλει λουλούδια στον Μητσοτάκη, διότι του κάνει τζάμπα διαφήμιση»
Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε πυρά κατά του πρωθυπουργού - «Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να ηγηθεί άλλο αυτής της χώρας»
Άκης Γεροντόπουλος και Αντώνης Σαμαράς 40
Η ΝΔ αφήνει ανοιχτή την πόρτα για συνεργασίες μετά τις εκλογές – «Μάχη» για τον επαναπατρισμό των ψηφοφόρων του 2023 και τη δεξαμενή Τσίπρα – Ανδρουλάκη
«Προτιμούμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, αλλά δεν έχουμε κλείσει την πόρτα στις συμμαχίες», το μήνυμα του Κωστή Χατζηδάκη - «Τσίπρας και Ανδρουλάκης βλάπτουν την αξιοπιστία τους»
Ανδρουλάκης, Τσίπρας, Μητσοτάκης
43