Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κυβέρνηση: Ο ΟΣΕ δε θα γίνει… ΕΡΤ

Κυβέρνηση: Ο ΟΣΕ δε θα γίνει… ΕΡΤ

Τόσο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και το υπουργείο Μεταφορών διέψευσαν το δημοσίευμα που έφεραν την τρόικα να έχει ζητήσει να μπει λουκέτο στον ΟΣΕ όπως έγινε με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News οι δανειστές ετοιμάζονται να θέσουν ως προαπαιτούμενο για την έγκριση της επόμενης δόσης και τη συνέχιση των συζητήσεων για το επόμενο μνημόνιο, το κλείσιμο των ελληνικών σιδηροδρόμων.

«To κλείσιμο ή η απαξίωση του ΟΣΕ δεν περιλαμβάνονται επ΄ ουδενί στο σχεδιασμό της κυβέρνησης. Απεναντίας, κυβερνητική πρόθεση είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας και των υπηρεσιών του Οργανισμού και για το λόγο αυτό βρίσκονται σε εξέλιξη βασικά και μεγάλα έργα σιδηροδρομικών υποδομών σε όλη τη χώρα», αναφέρει η διάψευση από πλευράς του υπουργείου Μεταφορών.

Παρέμβαση στο θέμα έκανε και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, τόσο μέσω της ομιλίας του στη ΔΕΘ όσο και στη συνάντηση με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς.

«Όλες αυτές οι θεωρίες και τα σενάρια περί ξαφνικού θανάτου στον ΟΣΕ και στην αμυντική βιομηχανία δεν ισχύουν. Δεν υπάρχει κανένα σενάριο ξαφνικού θανάτου», είπε ο κ. Βενιζέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Α. Σαμαράς ετοιμάζεται να υπογράψει το 3ο Μνημόνιο

Ο διάλογος της Μέρκελ με Ελληνίδα – “Από εσάς εξαρτάται πόσο ακόμα θα σας στηρίζουμε”

Βενιζέλος από ΔΕΘ: Να σεβαστούμε την αντοχή της κοινωνίας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε