Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Κυβέρνηση σε Κασσελάκη: Να διαβάσεις ιστορία για το ποιος χρέωσε τη χώρα

Κυβέρνηση σε Κασσελάκη: Να διαβάσεις ιστορία για το ποιος χρέωσε τη χώρα

Να σχολιάσει την αιχμηρή δήλωση που έκανε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με την απουσία του – ενώ είχε προσκληθεί – στην εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, κλήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. 

«Εγώ δεν είμαι ούτε εκπρόσωπος Τύπου του πρώην πρωθυπουργού αλλά απαντώντας σε αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης ας διαβάσει λίγο ιστορία να δει τι έγινε το 2015 να μάθει για το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο., είπε και πρόσθεσε ότι όπως υπάρχει συνέχεια στο κράτος υπάρχει και στα κόμματα. «Δεν ίδρυσε νέο πολιτικό φορέα ο κ. Κασσελάκης. Το κόμμα στο οποίο εξελέγη με μεγάλο ποσοστό προϋπήρχε. Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη καλό είναι να διαβάσει την πρόσφατη ιστορία πριν κάνει ανάλυση για την παλαιότερη αυτής».

Ο κ. Κασσελάκης μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 είπε: «Τί δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις